Steinberg szabadon álló kádtöltők

A kádtöltő csaptelep,  a kád nélkülözhetetlen, mára már milliónyi változatban létezőnem egyszer különlegesen látványos, valódi design eleme. A kínálat rendkívül gazdag, a legegyszerűbb megoldásoktól egészen az ékszer szépségű darabokig, melyek közül talán legfigyelemfelkeltőbbek a térben, szabadon álló kádtöltő csaptelepek.

CRYSTAL

Manapság egyre inkább tágulnak a fürdőszoba határai, egyre nagyobb tereket rendezünk be, hiszen a fürdőszoba már egyszerre nyújtja a tisztálkodás, a felfrissülés és relaxálás helyszínét. Ez a többfunkciós térrendezés   ismételten előtérbe helyezte a szabadon álló kádakat, és velük együtt a szabadon álló kádtöltő csaptelepeket.

SERIE 180

A német STEINBERG kínálatában ezekből gyönyörű szoborszerű darabokból tucatnyi formával találkozhatunk, mivel a gyártó minden egyes fürdőszobai szériájához kifejlesztette ezt a típusú kádtöltőt. Ezek után nem jelent problémát megtalálni a legszebb, és legideálisabb darabot, legyen szó klasszikus, modern, minimalista designról, vagy épp eklektikus fürdőszoba berendezésről.

SERIE 100

A 100-as sorozat ötvözi a kifinomult dizájnt és a legmagasabb funkcionalitást a legtisztább elgondolásban. Egyszerű geometrikus formák és purisztikus fogantyúk jellemzik az elegáns, modern kádtöltő csaptelepet.

SERIE 120

Szögletes formák és a lágy, körkörös kontúrok természetes játéka, ami semmivel össze nem hasonlítható vonzerőt teremt a fürdőszobában. Elegáns,  időtlenül szép csaptelep, ami teret enged az érzelmeknek. Használata a könnyű kezelhetőség mellett magas szintű kényelmet nyújt.

SERIE 135

Az elegáns lapos kifolyó és a diszkrét kontúrok jellemzik, melyek az egyik legnépszerűbb klasszikussá teszik a Steinberg termékcsaládjain belül. A sorozat különlegessége a keverőcsap alakjában rejlik, ami egy olyan természetes vízáramlást biztosít amely egy hosszú nap végén kellemes, nyugtató látványt nyújt a fáradt szem számára.

SERIE 160 

A keverőcsap szépsége a vakítóan csillogó felületében, a szigorúan szögletes formájában, és az elképesztő derékszöget záró hosszú éleiben rejlik. Vonzerejével és lenyűgözőn egyszerű eleganciájával tökéletes kísérő a szabadon álló modern minimalista kádak mellett.

SERIE 180

Egyszerre dinamikus és diszkrét, amit sajátságos, íves linearitásának köszönhet, ami ilyen minőségben igen ritka a csaptelep designban. Egyedülálló kontúrjai a legmagasabb vizuális élményt nyújtják a legprofesszionálisabb műszaki tartalom  mellett.

SERIE 230 

A sík, szinte technikai megjelenésű felületek és természetes, gömbölyű formák vonzó kombinációja. A Jochen Schmiddem által tervezett 230-as sorozat csaptelepei  izgalmasan kihasználják az ebben a kontrasztban rejlő lehetőségeket. A művészi finomságokkal teli elegáns modern vonalai valódi karizmát visznek a fürdőszobai enteriőrbe.

SERIE 250

Az örök klasszikus újragondolt formája.  A kereszt alakú fogantyúk mindig is a tisztaságot  és egyszerűséget képviselték a design világban. A sorozat erre a tulajdonságra épült, ami a legszebb megoldások egyike a modern fürdőszobákban. A klasszikus, időtálló kereszt alakú fogantyúk a pontos mérnöki számításoknak és a finom kivitelezésnek köszönhetően a legmagasabb szintű kényelmet biztosítják használat közben.

SERIE 330 – Crystal

A CRYSTAL igazi luxus csaptelep, valódi kristály gombokkal és páratlan látvánnyal. Megjelenése már messziről sugározza exkluzivitását, melyeket a minden részletében manufakturálisan gyártott csaptelep az arany és platina bevonatoknak, a csodaszép kristály részleteknek és a páratlan designjának köszönhet.

<< vissza