A legmagasabb higiéniai komfort

A bidet funkcióval ellátott Wc kombinációk, hatalmas változáson és fejlődésen mentek át az  években. Ezek a higiéniai berendezések már minden tekintetben  egyedülálló mércét állítanak, legyen szó a leginnovatívabb technológiai vonatkozásokról, designról, vagy akár kényelemről.

A VILLEROY &BOCH VICLEAN ötféle zuhanyfunkciójával, makulátlan komfortjával, tökéletes higiéniájával és környezetbarát működtetésével egyértelműen a téma csúcskategóriás készülékei közé tartozik.

Fúvókái un. hátsó és női, előre és hátrafelé mozgó oszcilláló vízsugárral, valamint változó intenzitású, antibakteriális felületű masszázsfúvókával rendelkeznek.

Vízhőmérséklete egyedileg állítható, csak úgy, mint a vízsugár permet szélessége, amik így együtt mind a személyes tisztaság és a legmagasabb komfortérzés garanciái.

Távirányítóval is vezérelhető elektronikája illetve memóriája három igény szerint elmentett programot tárol, Soft Closing technológiájú ülőkéje  fűthető, a lehető legfinomabban és leghalkabban zárható. míg diszkrét led világítása az éjszakai tájékozódást segíti a sötét fürdőszobában.

Az új GEBERIT AQUACLEN MERA  két változatban kapható: a Classic egy már alapjaiban is magas minőséget képviselő változat, míg a Comfort ezeket bővíti  még további kényeztető funkciókkal.

A MERA tervezése és beépítése a hálózati csatlakozás kiépítésétől eltekintve semmilyen egyéb előkészítő munkát nem igényel. Minden műszaki tartalom – fali rögzítés, elektromos csatlakozás –  a Geberitre jellemző, kimagasló minőségű műanyagból készült, elegáns burkolat mögé került, ami bármikor egyetlen mozdulattal eltávolítható, így biztosítva a könnyű hozzáférést valamennyi komponenshez.

Designját a lágy vonalvezetés és finom,  egyenletes átmenetek jellemzik. Szabadalmaztatott, víztakarékos WhirlSpray zuhanytechnológiája különösen alapos és frissítő, amihez az átfolyós vízmelegítővel és melegvíz-tartállyal rendelkező hibrid melegvizes rendszer azonnali és folyamatos testhőmérsékletű vízellátást biztosít.

A kettős funkcióval rendelkező higiéniai berendezés működéséről az aszimmetrikus belső geometriájú, un. TurboFlush öblítési technológia gondoskodik, ami egyben a kerámia alapos a és csendes öblítését is biztosítja.

A Comfort kivitelnél egy speciális közeledés érzékelő szabályozza az érintés nélküli, automatikus WC-fedél nyitását és záródását (távolodáskor)  az irányfényt, valamint a WC-ülőke melegítését.

A tartalom nem elérhető.
A sütik használatát az "Elfogadás" gombra kattintva lehet jóváhagyni.

A LAUFEN CLEANET RIVA magas minőségű kerámiából kialakított készülék, elegáns megjelenéssel, kiemelkedő műszaki tudással és kifinomult, felhasználóbarát megoldásokkal.

 

A prémium  kategóriás WC legfontosabb jellegzetessége az intuitív bidé funkció, ami a WC oldalán található, rozsdamentes forgató gomb megnyomásával / elforgatásával hozható működésbe.

A Cleanet Riva az egyetlen bidé-funkciós WC,  amelyben valóban egyedülálló módon, a teljes vízkeringetési rendszer is rendszeres időközönként hővel történő tisztításon esik át.

A hatékony öblítési jellemzői szükségtelenné teszi az öblítő perem és öblítő csatorna kialakítását, így még tökéletesebb a WC higiéniája, amit a rejtett csatlakozások, valamint a könnyen tisztítható LCC kerámia felületkezelés csak még tovább fokoz.

Bidet funkciója esetén a vízsugár erőssége, a víz hőmérséklete és a zuhanyfej pozíciója 7 fokozatban állítható, 5,6 liter/perc (hölgyzuhany esetén 2,5 liter/perc) vízfelhasználással. Működését az érintőképernyős távirányító  alap-  és részletes, egyedi beállítási lehetőségei könnyítik.

A  Duravit és a sztárdesigner Philippe Starck közösen munkájának eredménye a német szaniter gyártó SensoWash WC-ülőkéje, mely elsőként egyesíti a tökéletes designt a maximális zuhany-komforttal.

A funkciókat rejtő WC-ülőke feltűnően – és  meglepően – lapos és keskeny, a fal felé enyhe ugrással emelkedő vonalvezetésű, finom, króm záróbetéttel.

 

 

A designt  semmi sem zavarja, hiszen  a technikai komponensek annyira miniatürizáltak hogy gondos tervezésnek köszönhetően probléma mentesen elférnek az ülőke emelkedő pereme illetve a kerámiatest által körbezárt térben.

A nemesacélból készült zuhanyrúd három zuhanyfunkció nyújt. A  hölgy- ülep- és komfortzuhany mind más és más igények figyelembevételével lett kifejlesztve.

 

 

A víz hőmérséklete, mennyisége és a fúvóka pozíciója és pulzálása egyénre szabottan beállítható, tárolható, és folyamatosan lehívható. A tökéletes komforthoz hozzátartozik a meleg levegővel történő, kíméletes szárítási funkció is. A zuhanyrúd és  a WC-ülőke antimikrobás tulajdonságokkal rendelkezik, emellett  zuhanyrúd és a fúvókák minden használat előtt és után automatikusan tisztítják is magukat.

 

<< vissza