Ékszerszépségű burkolat design

Az olasz  MIRAGE márvány hatású  Jewels porcelánburkolat  gyűjteménye olyan eleganciával emeli a terek szépségét, melyre csak a legnemesebb valódi kövek képesek.

A Jewels egy rendkívül hosszú kutatómunka és egy innovatív technológia tökéletesítéséből született kiemelve a természetes márványok gyönyörű árnyalatait és különlegesen finom erezeteit. Az eredmény nem más, mint egy mestermű minden egyes lapon.

A kollekció 17 exkluzív márvány opciót kínál különböző méretekben, melyek önmagukban, vagy egymással moduláris kombinációkban is alkalmazhatóak.

Az óriás méretű variánsok 240 centiméteres hosszúsága sem véletlen, hiszen ezekkel a lapokkal  akár egyetlen darabbal is megoldható a burkolás a kívánt magasságban, így semmilyen vágás, illesztés és fuga nem zavarja az egységes elegáns felületkialakítást.

A gyűjtemény dekorációs elemei is az exkluzivitás jegyében születtek, a különböző térbeli mozaik szemek gyönyörű kidolgozásukkal és páratlan megjelenésükkel mind a klasszikus, mind a modern enteriőrökben egyaránt csodaszép megjelenést nyújtanak.

A kollekció újdonsága Jewels Suit, egy olyan megoldás, amely a padlót és a falakat testre szabja és valóban egyedi, különleges megjelenéssel ruházza fel azokat, úgy, hogy mind e közben maradéktalanul megőrzi a márvány visszafogott eleganciáját.

 

<< vissza