Egyetlen mozdulattal szabályzott zuhanyzás

A HANSGROHE RainSelect zuhanyrendszere a már ismert és kedvelt Select kollekciók továbbfejlesztett változata, a még inkább környezettudatos gondolkodás mód jegyében.

A zuhanyzó központi vezérlése garantálja a maximálisan könnyű használatot. Széles négyzetes gombjai segítenek a zuhanytípusok egyszerű kiválasztásában – pont olyan könnyedén, mintha csak egy lámpát kapcsolnánk fel a szobában.

A kezelő panelen található “gombok” segítségével választhatunk a kézi és a fejzuhany használata közt, dönthetünk a zuhanysugár milyenségéről, illetve már egyedileg  szabályozhatjuk a vízmennyiséget is.

A RainSelect alkalmas a két zuhanyfunkció (fej- és kézizuhany) egyidejű működtetésére, amik egyszerűen egyetlen gombnyomással vezérelhetők.

A tartalom nem elérhető.
A sütik használatát az "Elfogadás" gombra kattintva lehet jóváhagyni.

A panel egyik végén két letisztult megjelenésű gombbal állíthatjuk a hőmérsékletet és víznyomást. A hőmérséklet szabályzónál egy biztonsági zár véd a véletlen forrázástól, ami 40° C -nál kapcsol be.

A RainSelect-et kifinomult és letisztult formavilág jellemzi, mely minimalista stílusa miatt harmonikusan kombinálható számos más, hasonló jegyeket mutató Hansgrohe kollekcióval.

<< vissza