Még mindig vezető trend a betonhatás

A beton vonzereje egyrészt neutrális megjelenésében, másrészt abban a képességében rejlik, hogy stílustól függetlenül képes a legtökéletesebb szimbiózisban élni számos más anyaggal, például a fával, az üveggel, vagy a kerámiával.

Ezt a sokoldalúságot érhetjük tetten a MIRAGE GLOCAL burkolat kollekciójában, amiben a legélethűbb beton- és cementjegyek jelennek meg –  porcelánból.

A gyűjtemény jellegzetes textúrái egyszerre finomak és könnyedek, ugyanakkor határozottan masszív megjelenésűek, melyet elsősorban a mostanában megszokottól eltérő, hangsúlyos, 9 mm-es  vastagságának köszönhet.  Az enteriőr és exteriőr környezetben egyaránt alkalmazható burkolatok hatféle árnyalatban kaphatók, de a gyűjteménynek létezik egy 20 mm vastag, szárazon is rakhatók variánsa, ami további négyféle árnyalatban készül.

Moduláris méretrendszere négyzetes és téglalap formákból áll összesen tíz különböző méretben, melyek közül a legkisebb 30 x 30 cm-es négyzet alakú, míg a legnagyobb, 120 x 240 cm-es  téglalap formátumú óriás lap.

A GLOCAL  sokrétűsége számos kreatív, belsőépítészeti lehetőséget rejt, hiszen az árnyalatok hasonló, neutrális színskálája, illetve méretének modularitása miatt a lapok falon és padlón, egymással tökéletes harmóniában kombinálhatók.

A makulátlan megjelenést számos további speciális elem, úgy, mint szegélyek, lépcsőelemek, és gömbölyített peremes lépcsőelemek teszi teljessé.

<< vissza