A legszebb klasszikusok egyike a fürdőszobában

Az olasz  DEVON & DEVON fürdőszobai brandet kezdeteitől fogva egy olyan kreatív látásmód jellemezte, melynek eredményeként komplett fürdőszobai termékek születtek összehangolva az európai hagyományokat a 20. század első felének szofisztikált amerikai art deco stílusával.

Ma Devon & Devon a legismertebb klasszikus stílusú és luxus minőségű fürdőszobai termék gyártója, akik immár több, mint 80 országban vannak jelen, a világ legrangosabb városaiban.

Formáit a szigorú geometria egyszerűségére építi, melyek keresetlen szépségének és kifinomult ízlésvilágának sok évszázados múltja van Olaszországban.

Gyönyörű darabjait egy egész világ ihleti, minden ami autentikus, aminek múltja és hagyománya van, amit azután újraértelmezve, de nem eltúlozva saját, összetéveszthetetlenül nemes és elegáns stílusukra formálnak.
A Devon  & Devon kádak, mosdók, szaniterek, csaptelepek, burkolatok, lámpák és kiegészítők időtlen értéket hoznak a fürdőszobákba, illetve páratlan megjelenésű tapétáik az otthon bármely helyiségébe.

Nem más ez, mint a klasszikus, a kortárs, az elegáns és eklektikus szintézise, az Art Deco, Belle Epoque, a viktoriánus kor és a firenzei reneszánsz időtlen varázsának sajátos látásmódú ujjá élesztése, finoman fűszerezve egy csipetnyi itáliai Dolce Vita életérzéssel…

 

<< vissza