Szárazon rakható gres porcelán kerti burkolatok

Mit szólna hozzá, ha tavasszal olyan kerti burkolatok közt válogathatna, melyeket ha később úgy adódik, egyszerűen felvehetne és máshova helyezhetne át? Például egy kerti út, ami helyére néhány év múlva inkább virágot ültetne, vagy egy terasz, amit pár évvel később már szívesebben látna egy nagyra nőtt fa hűs lombkoronája alatt?

Mirage

Vagy a medence környezetét a burkolattal azonos szegéllyel és túlfolyóvályúval  tenné harmonikussá? Netán a teraszt szeretné újraburkolni a lehető legegyszerűbb és legokosabb módon?

Mirage

Panaria

Panaria

Ma már egyik sem jelent problémát, ugyanis  számos gyártó kínálatában megtalálhatók azok a speciális 20 mm vastag gres lapok, melyekkel mindez gond nélkül megvalósítható.

A tartalom nem elérhető.
A sütik használatát az "Elfogadás" gombra kattintva lehet jóváhagyni.

Ez az intelligens kerti burkolat alternatíva az úgynevezett szárazon rakható gres burkolat, amivel a régi  burkolati rétegrend helyén  lehet gyorsan és egyszerűen létrehozni új burkolatot, illetve lehet a kertben kialakítani járdát, tipegőket, pihenőhelyeket.

Mirage

Panaria

Mirage

Ha pedig még  elegendő beépítési magasságunk is van,  akkor az is előfordulhat, hogy régi burkolólapok fáradságos, költséges és időigényes eltávolítására sincs ezután szükség. A 20 mm-es greslapok további előnye, hogy akár a hagyományos térkövek, ragasztás nélkül, kavicságyazatba vagy homokágyazatba is rakhatók, burkolhatók szárazon, vagy vezetékeket is rejtő, emelt álpadló rendszerbe.

Panaria

Mirage

Castelvetro

Talajhoz rögzítésük nem szükséges, így könnyen s gyorsan telepíthetők,  szükség esetén elbonthatók, könnyen áthelyezhetők. Ezek a mobilizálható kerti burkolatok jelenleg a kerttervezés legkreatívabb részletei, melyek korlátlan szabadságot nyújtanak mind a tervezők, mind a tulajdonosok számára

Graniti Fiandre

Graniti Fiandre

Graniti Fiandre

<< vissza