Kompakt fürdőszobák

A kis fürdőszoba berendezése bár nem könnyű feladat, azért ma már egyáltalán nem lehetetlen. A titok a jó elrendezésben a és a megfelelő, kompakt termékek kiválasztásában rejlik.

Egy kis alapterületre nem szerencsés átlagos méretű kádakat, szanitereket tervezni, hiszen azok látványa optikailag ront az összhatáson. Ha azonban a kisebb léptékű, kompakt fürdőszobai berendezések közt válogatunk, legyen szó szaniterekről, wc-ről, vagy kádakról, a végeredmény azon túl hogy esztétikailag harmonikus lesz,  jelenthet még pár centi nyereséget is, amitől pont ideálissá és kényelmessé válik a fürdőszoba használata.

LAUFEN – PRO S

A kis méretű mosdók nagyobb testvéreikhez hasonlóan, szerelhetők falra, vagy ültethetők pultra, csak épp több változatban is létező kis méreteik miatt  ideális választások a kisebb terekbe. Szélességük általában 45  és 60 cm közt, mélységük pedig 38 és 40 cm-es méretekben választható.

DURAVIT Cape code

A nagy gyártók kínálatában számos olyan termékkel találkozni, ami tökéletes választás egy kisebb alapterületű fürdőszobába –  a design, és az összkép csorbulása nélkül.

 DURAVIT – Bacino

Amennyiben kevés hely áll rendelkezésre, ne egyetlen terméknek, pl a mosdónak válasszuk  ki a legkisebb, szinte már miniatűr változatát, hanem a helyiségben lévő összes berendezési tárgynak, a kádnak, wc-nek, mosdónak és zuhanynak válogassunk a kisebb, kompaktabb változatai közt, melyek nem egyszer neves designerek neveihez fűződnek. A mosdók változatos formái a kis méretű, pl. 49 cm hosszúságú wc-k, vagy a 150 – 160 cm-es kádak közt válogatva rájövünk, a választás csak a kínálat nagysága miatt nehéz,  a végeredmény viszont egy szellős, de tökéletesen funkcionáló fürdőszoba lesz – amit egyáltalán nem is olyan bonyolult megteremteni.

 DURAVIT – Starck 3 compact

VILLEROY & BOCH – Memento

VILLEROY & BOCH – Artis

KALDEWEI  – Cayono

DUSCHOLUX – Piccolo

DURAVIT – D-code

 

 

 

 

<< vissza