Caracalla Design Days 2017 az Iparművészeti Múzeumban

Ismét megrendezésre kerül a Caracalla Design Days, idén immár ötödik alkalommal!

Az eddigi évek sikerein felbuzdulva ebben az évben új helyszínen, nagyobb alapterületen kerül megrendezésre a három napos rendezvény, mely lehetőséget ad a hazai belsőépítészek, lakberendezők, a szakmai sajtó és a nagyközönség számára, hogy megismerhesse a vezető lakberendezési márkák legizgalmasabb újdonságait, innovációit.

Az egyedülálló vizuális élményt nyújtó, évről évre más stílusú (Bogár Róbert belsőépítész nevéhez kötődő), meghökkentő enteriőr a kiállítás egyik védjegyévé vált.

A kiállításhoz kapcsolódó szakmai program idén ismét két napos, a rendezvény pedig csatlakozott a Design Hét Budapest rendezvénysorozathoz, melynek idei díszvendég országa Dánia. Ehhez kapcsolódva pedig a Caracalla Design Days is tartogat dán meglepetéseket a nagyérdemű számára.

A két nap alatt összesen 18 hazai és nemzetközi előadást hallgathatnak meg az érdeklődők a lakberendezés és az építészet számos izgalmas területét érintve: többek között az idei Design Hét sztárdesignere, Michael Anastassiades előadását is meghallgathatjuk.

A programokon a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!
A szakmai előadásokra jelentkezők ingyenesen tekinthetik meg a Caracalla Design Days 2017 kiállítást is. Érdemes minél előbb jelentkezni az eseményre, mert helyeket csak korlátozott számban tudunk biztosítani a jelentkezés sorrendjében.

Helyszín: Iparművészeti Múzeum 1091 Budapest, Üllői út 33-37.
Időpont: 2017. október 5-7. 10.00-18.00
Jelentkezés: regisztracio@caracalla.hu
Az emailben kérjük, jelezzék, hogy melyik napra kívánnak regisztrálni (október 5., 6. vagy mindkettő)

Részletes program hamarosan…

 

<< vissza