Panaria Workshop - A kézműves jellegű burkolat

Napjainkban a trendek sokszínűsége jellemző a fürdőszobák világán belül, hiszen gyakorlatilag nincs egy jól körülhatárolható irányzat, melyet egyértelműen kikiálthatnánk a 2024-es év vezető trendjének. A burkolatokat tekintve még mindig keresettek a márványhatású lapok, vagy az erőteljes színű, különleges márvány mintázatokat utánzó nagytáblás burkolatok, de ugyanúgy jelen vannak az egyszerű, melegséget és otthonosságok sugárzó homok- és földszínek is. Ebbe a sokszínűségbe kapcsolódnak be az ismét egyre nagyobb népszerűségnek örvendő kis méretű, játékos, kézműves jellegű burkolatok, melyek a régmúlt színes csempéit hivatottak megidézni, ezt azonban egy friss, modernebb köntösben teszik meg, amivel rendkívül sok lakástulajdonos tud azonosulni.

A Panaria Workshop kollekciója is az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő kis méretű, kézműves jellegű fényes falburkolatok tökéletes példája, mely magában hordozza a múlt lenyomatát.

Panaria Workshop

A Workshop egy fényes, téglalap alakú falburkolat, melynek egyenetlen, kissé gyűrt felülete különleges retro életérzést visz be a  belsőépítészeti terekbe. A kollekció 9 színt vonultat fel, melyek között egyaránt megtalálhatók a megnyugtató bézses, szürkés árnyalatok, illetve az erőteljesebb, élénk színek is. A finoman hullámos, kissé egyenetlen felületű lapok könnyedén kombinálhatók bármilyen semleges, akár egészen modern padlóburkolattal. A Workshop 6 x 24,6 cm-es mérettel rendelkezik, ez a méret pedig lehetővé teszi, hogy a csempéket akár 8 különböző burkolási technikával is felhasználhassuk az elérni kívánt összeképtől függően.

Kortárs kerámia falburkolat, a ház minden helyiségébe

A Workshop kollekció célja, hogy egyedivé tegye mind a lakossági, mind a kereskedelmi környezetet. A széria középpontjában a ragyogó felületek állnak, melyekkel egyedi karaktert adhatunk a helyiségeknek legyen szó fürdőszobáról, konyháról vagy akár előszobáról. A Workshop egy olyan modern stilisztikai elem, mely a legkülönfélébb belsőépítészeti terekben is könnyedén felhasználható. Különleges, múltat felidéző burkolatcsalád, mely karaktert és egyediséget kölcsönöz a tereknek.