Szauna élmény felsőfokon

A gőzkabinnal, finn szaunák és a törökfürdők épp oly  természetességgel jelennek meg napjaink  igényes magánlakásaiban, fürdőszobáiban, mint az exkluzív wellness szállodákban.

Ezek a széles  méretválasztékú, több funkciós home wellness elemek eleget tesznek minden egyedi igénynek, legyen szó  hagyományos egyenes-  sarok- vagy épp térbe helyezhető változatokról.

A szaunák és gőzkabinok legújabb generációira a letisztult minimál stílus épp oly jellemző, mint a hagyományos, finn szaunákat idéző otthonos  hangulat, olyan különböző terápiás- és élmény elemekkel kombinálva, mint a led- színterápia a rádiós hangvezérlés, vagy a több erősségben váltakozó termosztátos csaptelep-rendszer.

Ezek mellett a változatos tudású, különféle masszázs-funkciókkal ellátott zuhanyfejek választéka már csak hab a tortán  a páratlan wellness élmények otthoni luxusához.

Duravit - Inipi

Többszörös RedDot díjas termékcsalád, melyet nem kell az alagsorban rejtegetni. A Duravit a bécsi EOOS tervezőcsapatával karöltve együtt gondolkodott azon, hogy miként lehetne a szaunát kiemelni eredeti, és egyértelműen másodlagos környezetéből,  és hogyan lehetne azt átemelni az enteriőrök design világába.
Az eredmény az új típusú szauna, az INIPI, melynek luxusát mindenki élvezi.
 
Változatos méreteivel és belső kialakításával tökéletesen igazodik a felhasználói igényekhez.

Nyolc különféle változata létezik, a legkisebbtől a legnagyobb, többszemélyes változatig, minden méret és árkategória igényt lefedve.

Az INIPI szaunák lelke a speciális kerámia szaunakővel szerelt különösen  nagy hatásfokú kályha. A természetes kövekkel összehasonlítva ezek a kerámia kövek rugalmasabbak és tartósabbak, így a szaunák élettartama alatt nincs szükség a kövek cseréjére.
 
Mivel ezek a kályhák zajtalanul működnek, semmi nem csökkenti a relax hatást, és még pihentetőbb szauna élményt biztosít. Az INIPI szaunák falai teli üvegezést kaptak, ezzel még több teret adva az amúgy is kimagasló élménynek.

Az INIPI szaunák lelke a speciális kerámia szaunakővel szerelt különösen nagy hatásfokú kályha. A természetes kövekkel összehasonlítva ezek a kerámia kövek rugalmasabbak és tartósabbak, így a szaunák élettartama alatt nincs szükség a kövek cseréjére.
Mivel ezek a kályhák zajtalanul működnek, semmi nem csökkenti a relax hatást, és még pihentetőbb szauna élményt biztosít. Az INIPI szaunák falai teli üvegezést kaptak, ezzel még több teret adva az amúgy is kimagasló élménynek.