Vékony peremű Bette kádak és mosdók

A tárgykultúra világából már jól ismert vázszerkezetes építési mód, a lakberendezésben csupán néhány anyagnak teszik lehetővé azt a trükköt, amit a BETTE tervezői attraktív módon alkalmaztak a BetteLux kollekciók kialakításakor.

A tárgyak ilyen típusú felfüggesztését kevés anyag viseli, de a zománcozott acél tökéletesen párosítható az acélkerettel, ami egy rendkívül látványos, merőben egyedi megjelenést eredményez. Ahelyett, hogy a fürdőszoba berendezései eltakarnák a tartószerkezeteket, itt pont ez a technikai acélváz lép elő főszereplővé.

A design váz látványán túl valós funkcionalitással bír: a “forma követi a funkciót” elv alapján mérnöki precizitással támogatja a rajta függő vékony peremű kádakat és mosdókat. A porszórt minimalista acélváz ezeket a fürdőszobai berendezéseket egyrészt a legtisztább formájában mutatja meg, másrészt jól átgondolt színeivel izgalmas tervezési lehetőségeket is kínál, igazi fókuszpontot hozva létre a letisztult, minimalista terekben.

Az acél / zománc párosa lehetővé teszi az ilyen típusú konstrukciót, mert annak ellenére, hogy vékony, nagyon stabil, és még ebben a telepítési helyzetben, sem vetemedik terhelés alatt. Ez a konstrukció egyben utalás olyan elegáns formák létrehozására, ahol megmutatható, hogy a tökéletesség a részletekben rejlik.

 

A koncepció, a függesztett keretes fürdő azonban nem csak elegáns, hanem teljesen nyitott is. Sem a vázak, sem a kád és mosdó külső-belső zománcozása, semmilyen kompromisszumot nem tesz lehetővé a felületképzésben. Ez pedig egyben azt is jelenti, hogy a funkcionális részleteknek is a legmagasabb esztétikai igényeknek kell megfelelnie.

A különösen elegáns, vékony peremű Bette Lux koncepciót a kád és a mosdó mellett a sorozat kiegészítői, a lerakóasztalként is funkcionáló ülőke, a tükör, és a polcokkal bővíthető törölköző tartók teszik teljessé.