Axor

Exkluzív csaptelepek a legnevesebb designerektől

Az AXOR több mint 25 éve képviseli a személyre szabott fürdőszobai megoldásokat. Széles spektrumú és egyedi termékkollekcióit nemzetközileg elismert tervezőkkel történő együttműködések nyomán hozzák létre. Az AXOR csaptelepeivel keresi az úttörő innovációkat, a különleges formákat, egyedi megoldásokat – mindezt kompromisszumok nélkül. Csaptelepeik új trendeket teremtenek, modern csavart hoznak a már jól ismert fürdőszobai koncepciókba.

Termékpalettájuk széles spektrumon mozog: a mosdó, kád és bidé csaptelepektől egészen a különleges zuhanyélményt nyújtó innovatív zuhanyrendszerekig terjed. Reagálva a változó trendekre, a világ legnevesebb csaptelep gyártói között szinte elsőként hozták létre AXOR FinishPlus programjukat, mellyel a csaptelepek egyedülálló design-ját, olyan különleges színekkel emelhetjük ki mint az arany, a red gold, a nikkel, a fekete króm, a bronz.

Az AXOR utánozhatatlan, többszörösen díjnyertes csaptelep kollekciói olyan neves formatervezők kezének munkáját dicsérik mint Patricia Urquiola, Philippe Starck, Antonio Citterio, Jean-Marie Massaud, vagy éppen a Phoenix Design.