CARACALLA KONYHA STÚDIÓ

BLUBLEU

caracalla_furdoszoba_blu_bleu_kad_szaniter (13)
DESIGN ÉS FUNKCIONALITÁS A FÜRDŐSZOBÁBAN

A minőség, a kreativitás szem előtt tartásáról, és az innovatív eredményeiről híres BluBleu márka 30 éve  ismert és elismert brand világszerte. Az olasz cég kádjai, mosdói, és zuhany kompozíciói a művészi esztétika jegyében értelmezik újra az otthoni luxusfürdőszobák, illetve wellnessek exkluzív know-how-ját.

A gyártás először az akril pezsgőfürdőkádakra összpontosított, majd 1995-ben a BluBleu bemutatta első többfunkciós zuhanymegoldásait is. A 2000-es évek elején elindította  HiDesign vonalát, amely innovatív és eredeti gyűjteménye lett a fürdőkádak és zuhanyozók,  legmodernebb trendjének.

2010-től rozsdamentes acél zuhanyzók és a Corian zuhanytálcák gyártásával bővítette kínálatát, amit  2014-ben az új megoldások folyamatos keresésének eredményeképp, Antonio Bulloval együttműködve megalkotta a gyár egyik ékkövét, a VEER gyűjteményt. Ez  a Corian®-ból és számos más anyagból, mint például  Ecomaltából és valódi fából álló kollekció személyre szabható méreteivel  mind a mai napig igazi design-és funkcionális különlegesség a fürdőszoba világában.