A holnap fürdőszobája – duravit viu/xviu

A Duravit Viu a fürdőszobai szaniterek posztindusztrikus képviselője, melyek eleganciája a lágy, organikus formák kölcsönhatásából adódik, olyan pontos geometriai jellemzőkkel és részletekkel, amelyek most a korábban elképzelhetetlen tökéletesség szintjére emelkedtek.

Különlegességüket az éles kontrasztok gyönyörű összedolgozása adja,  ahol a legfinomabb kerámia, üveg és fém felületek kombinálódnak a matt lakkozott  vagy kiemelkedő minőségű, valódi fa bútorfelületekkel.

Ezzel az innovatív szaniter és bútorsorozattal a Duravit választ ad arra a kihívásra, hogyan lehet a fürdőszoba berendezése, a szainter és a bútor egyszerre szofisztikált és egyedi.

A Viu / XViu gyűjtemény négy új mosdóformátumával számos lehetőséget kínál az individuális fürdőszoba kialakításhoz. A sötét és világos, valamint a szögletes geometrikus, és lágy organikus formák kontrasztjára épülő design, ami teljes átfogó fürdőszobai kollekciót alkot, az új mosdóval, káddal és fürdőszoba bútorral.

A kollekció legújabb darabja az 1200 mm széles mosdó-bútor kombináció, a duravit szabadalmaztatott c bonded illesztésével, matt fekete, illetve matt betonszürke profil-, és 34 féle attraktív bútor-, és 4 féle üvegbetét színnel.

A C Bonded nem más, mint a harmonikus forma és finom élek mottója, mely utánozhatatlan tökéletességgel hívja életre a a kerámia és a fém ikonikus kettősét. A mosdót milliméter pontos innovatív egységbe csiszolták az őt befogadó bútorral, így azok illesztés mentes, perfect egységet alkotnak egymással, míg a fém tartókonzolok háromdimenziós lábait vizuálisan finom vonalakká alakították, melynek makulátlansága egészen a legkisebb részletekig terjed.

A gyönyörű sorozatot további kiegészítők, tükrök és tükrösszekrények teszik teljessé.