A legizgalmasabb szabadonálló falper kádak

Az olasz Falper kádjai messze felülírják a pusztán funkcionális szerepeket, így azok valódi art design alkotásokként jelennek meg a térben. A szoborszépségű kollekciók mindegyike a legsokoldalúbb és leginnovatívabb alapanyagokbó készül, nem csak követve, hanem sok esetben diktálva is a fürdőszoba trendet.

Homey - lényegre törő minimalizmus

A fény és árnyék szelíd játékára épülő design jellemzi ezt az idei FALPER újdonságot. A gyönyörű, szabadon álló monolitikus kád kétféle változatban létezik: az egyik, egy díszítés nélküli, puritán szépségű darab, míg a másik egy különösen szép kidolgozású fém kerettel félig körbeölelt variáns. Ez diszkréten díszíti, és mintegy életre is kelti az időtlen szépségű kádat.

Lancetta - íves lendület

Lucia Carlomagno kádja a formatervezés szigorúsága és a játékosság közötti példátlan egyensúly kifejeződése, egy egyedülálló esztétikai és funkcionális élményt kínáló kádban.

 

Quattro.zero - Wq0 / Wq1

Kiegyensúlyozott, nyugodt megjelenésű szabadonálló kád, melynek egyik variánsát tölgy illetve dió polcok egészítenek ki. A mindössze 8 mm vastagságú ergonomikus kád tágas belsővel rendelkezik. Kis mérete és 52 cm magassága újra definiálja a térben álló kádak fogalmát, együlállóvá teszi, így akár a kisebb fürdőszobák belsőépítészeti megoldásaként is szóba jöhetnek.

HAndmade - Nevében a design

Különleges megjelenésű kád, melynek jellegzetességét palástjának rovátkolt, kézműves jellege adja, ami izgalmas ellentétet alkot a kád tükörsima belső felületével.