Caracalla konyha stúdió

Caracalla konyha

A LEGSZEBB MÁRVÁNYHATÁSÚ BURKOLATOK

A természetes márvány a legrégebbi, legszebb és legértékesebb anyagok egyike, aminek innovatív porcelán interpretációi,  ma a legkedveltebb burkolatok az enteriőr designban.

Ennek a gondolatnak mentén számos szebbnél szebb kollekció születik, melyek ezt a klasszikus anyagot szokatlan méretekben és designban, folyamatosan újra értelmezik a kortárs belsőépítészet számára.

Ezek a művészi megjelenésű nagyméretű porcelánlapok  ötvözik a természetes kövek vizuális szépségét a porcelán burkolatokra jellemző verhetetlen tulajdonságokkal. A gyártók eleinte a tradicionális márvány erezetet jelenítették meg egyre élethűbb formákban, majd a rohamosan fejlődésnek köszönhetően,  ma már szinte lehetetlen megkülönböztetni ezeket a természetes márvány /  onix, a marfil, vagy kvarc kövektől.

MIRAGE

Míg régebben a markáns rajzolat volt az uralkodó trend ez mára megfordult. A minimál design követelte puritanizmus előtérbe helyezte a finomabb, épp hogy jelzésértékű erezeteket, amik ráadásul egyre többször és egyre merészebben jelennek meg fekete, vagy egész sötét alapokon, fehér, de akár arany színekben is.

marvanyhatasu-burkolat-devon

DEVON&DEVON

marvanyhatasu-burkolat-panaria2

PANARIA

marvanyhatasu-burkolatok-fiandre6

FIANDRE

Ezzel pedig a márványhatású burkolatok egyszer s mindenkorra kiléptek a klasszikus burkolatdesign köréből és megvetették lábukat a kortárs építészet világában.

A designerek azonban nem álltak meg itt. A márványhatású burkolatok megjelenhetnek gigaméretű táblákon, apró mozaikokon, 3 dimenziós változatokban épp úgy, mint kültéri, szárazon rakható 20 mm vastag változatokban.

Padlón, falon, kültéren, de akár bútorfelületeken is egyaránt alkalmazhatók, hiszen kiemelkedő műszaki paramétereik tökéletesen alkalmassá teszik erre.

marvanyhatasu-burkolatok-mirage9

MIRAGE

marvanyhatasu-burkolat-fiandre-5

FIANDRE

marvanyhatasu-burkolatok-mirage8

MIRAGE

marvanyhatasu-burkolat-panaria3

PANARIA

Matt, fényes, és selyemfényű felületeikkel bármilyen stílushoz alkalmazkodnak, legyen szó a modern, vagy klasszikus enteriőrök bármelyik válfajáról.

marvanyhatasu-burkolatok-fiandre7

FIANDRE

MIRAGE6

MIRAGE

APARICI

marvanyhatasu-burkolatok-mirage5

MIRAGE

marvanyhatasu-burkolatok-mirage2

MIRAGE

marvanyhatasu-burkolat-panaria

PANARIA