A legújabb Duravit - Starck design

A DURAVIT WHITE TULIP, Philippe Starck első teljes fürdőszobakollekciója. Minden darabja szokatlan és merész formájával követi a virágzó tulipán szerves sziluettjét, ami most szoborszerű szépségekben bontakozik ki.

Philippe Starck szerint: „Együttműködésem a Duravittal mindig a minimalizmus és időtlen, kortárs formák felé hajlott. Mégis rájöttem, hogy ennek a tökéletességnek talán hiányzik egy paramétere, ez pedig a pozitív nosztalgia érzése.”


A finom, természetes színek és a prémium anyagok kiemelik a White Tulip termékcsalád rendkívüli formavilágát, miközben kreatív hangsúlyt adnak minden enteriőr stílushoz.

Az organikus formák, a kerek kád és a mosdók, a wc és bidé, a bútorok, csaptelepek, kiegészítők és tükrök harmonizáló megjelenése teszi egyedivé és ellenállhatatlanná a duravit újdonságot.


A mosdók rendkívül sokszínűek: kerek mosdótál, hengeres szabadonálló, és mosdószekrényre ültethető, finoman ívelt, kifelé hajló peremű szögletes formákban léteznek, így még nagyobb tervezői szabadságot nyújtanak az egyéni ízlés kielégítéséhez.

A széria kör alakú, szabadon álló kádja zökkenőmentes akril burkolattal követi a kerámia alakját, kissé kifelé lejtő éllel. A 140 cm átmérőjű belső tér bőséges helyet kínál a kényelmes fürdéshez és egyedülálló relaxhoz, miközben hangsúlyos fókuszt képez a fürdőszobában.

A WC-k az új HygieneFlush technológiával vannak felszerelve, amely optimálisan tisztítja a WC teljes belső felületét. A még nagyobb higiénia garantálása érdekében a bevált HygieneGlaze kerámia mázzal kezeltek, amely semlegesíti a baktériumok 99% -át

A White Tulip sorozat része az, az első csaptelep is, amelyet Philippe Starck fejlesztett a Duravit számára. A következetesen kialakított csaptelep tulipán alakú fogantyújának – amely visszhangozza a mosdók és a fürdőkádak formáját – valamint a csiszolt felületnek köszönhetően különösen könnyen és kellemesen kezelhető.

A White Tulip modern eleganciája maradéktalanul teljesíti napjaink ergonomikus elvárását, ennek ellenére sokkal inkább épít a régmúlt idők nosztalgiájára, a jelen és a múlt finom és szeretetteljes különbségére…