Caracalla konyha stúdió

Caracalla konyha

A MIRAGE – a cementlapok romantikája

Igazán izgalmas dolog átlépni a most oly annyira divatos minta nélküli, minimál design neutrális burkolat trendjeinek világából egy másik, színes, mintás világba, ahol a fal és padlóburkolatok a régi idők rusztikus-romantikus báját, vagy épp retrós nosztalgiáját idézik. Az olasz MIRAGE, több tucatnyi darabból álló HMADE burkolat kollekciója pont egy ilyen időutazásra invitál, melyet Európa és Észak Afrika régi, autentikus csempéinek gazdag antológiája ihletett.

A gyűjtemény egy modern mese, telis-tele történelemmel, tapasztalatokkal, tradíciókkal és érzelmekkel, melyek kézzelfogható valósággá válik, a mediterrán cotto,  a fa, a tégla, és a csodaszép majolika csempék újragondolása révén.

A MIRAGE cementla jellegű burkolatai  ma rendkívül trendiek,  már önmagukban is öltöztetik, látványossá, és izgalmassá teszik a tereket.

Ezeknek a felületeknek a kialakítása innovatív, meglepő és eredeti. Minden darabnak van egy durva és kopott hangulata, amivel valódi egyediséget teremtve méginkább közelhozza ezt a hangulatot – látványában és tapintatában egyaránt…

caracalla-furdoszoba-mirage-cemento-burkolat4
caracalla-furdoszoba-mirage-cemento-burkolat3
caracalla-furdoszoba-mirage-cemento-burkolat1
caracalla-furdoszoba-mirage-cemento-burkolat
caracalla-furdoszoba-mirage-cemento-burkolat5