Caracalla konyha stúdió

Caracalla konyha

Az év pantone színe a fürdőszobában

A Pantone szín szakértői minden év végén megválasztják a következő év trend színét, ami az elkövetkezendő 12 hónap meghatározó színe lesz a lakberendezés, a divat, a grafikai tervezés a design és a marketing szinte összes területének.  …

Ez a szín 2020-ban a Classic Blue – 19 4052, vagyis az a klasszikus mélykék mélykék árnyalat, ami a nyugalmat, a stabilitást, a biztonságot és az otthonosságot sugallja.

axor

Fa hatású Axor csaptelep kék fürdőszobai körnezetben

pantone-20220

Aparici

Ahogyan Leatrice Eiseman, a Pantone színintézet igazgatója nyilatkozta:

„Ennek van a legmélyebb hatása a lelkünkre. Ha a nemzetközi visszajelzéseket nézzük, az emberek a világ minden tájáról ugyanúgy reagálnak erre a színre. Ez a szürkés sötétkék azt jelzi, hogy lemegy a nap és itt az ideje visszavonulni, csendességre int.”

sicis-vetrite-kek

Sicis Vetrite üvegburkolat

Aqua_1_190312_121456

Alape Aqua mosdó

casa-dolce-casa-burkolat

Casa Dolce Casa burkolat

A kék szín különböző árnyalatai eddig is kedvelt, és gyakori színei voltak a fürdőszobában, ráadásul ahogy az utóbbi években színesedett a trend, már nem csak hagyományból, hanem a legújabb direktíváknak megfelelően is megjelentek a burkolatokon, szanitereken, vagy épp csaptelepeken.

 

villeroy

Villeroy & Boch zuhanytálca

mirage-lemmy

Mirage Lemmy burkolat

Vola zuhanycsaptelep

A víz nyugodt színe megannyi lehetőséget rejt a kreatív belsőépítészeti tervezés terén. Az új pantone szín, ez a mostani mély, tengerkék árnyalat olyan nagyvonalú eleganciát sugároz, ami tökéletesen alkalmazkodik a minimalista, a klasszikus, de akár a mediterrán fürdőszobák világához is.

Alkalmazhatjuk egész nagy felületeken burkolatként, de használhatjuk csupán jelzés értékkel, egy-egy berendezési tárgyon, ami a semleges környezetben azonnal magára fogja vonni a figyelmet.

GLASS-DESIGN-ITALY-–-Laguna-Blue mosdó

Glass Design Italia kristálymosdó

jasba

Jasba kerámiamozaik burkolat