Caracalla konyha stúdió

Caracalla konyha

DEVON&DEVON luxustapéták

Az olasz GESSI történetének egyik legkifinomultabb és legizgalmasabb csaptelepe a közelmúlt egyik újdonsága, az amerikai indusztriál hatást tükröző INCISO széria. A David Rockwell építész által tervezett egyedi koncepció olyan tiszta, kortárs formavilágú csaptelepeket vonultat fel, melyek a manufaktúrális  fémművesség minden szépségét megcsillantják a gyűjteményben.

A DEVON & DEVON az egyik leghíresebb olasz luxus brand, melyet 1989-ben, az építészpáros, Gianni és Paola Tanini alapított Firenzében. Motívációjuk, egy olyan kompletten és összehangolt, valódi  klasszikus stílusú, luxus fürdőszobai márka kialakítása volt, mely eddig még nem létezett. Ehhez az ihletet, a XX. század első felének európai építészeti stílusai és irányzatai nyújtották, mely mára óriási sikersztori lett a világban.

A Wallpaper Collection a DEVON&DEVON exkluzív tapéta gyűjteménye, melyek ideális belsőépítészeti megoldások számtalan lehetőségét kínálják az elegáns klasszikus stílus, az eklektika, illetve az art deco szerelmeseinek.

 

A tapétagyűjtemény három neves tervező,  Francesca Greco, Nina Farré és Vito Nesta nevéhez fűződik, akik célja egy olyan részletgazdag és sokoldalú kollekció kialakítása volt, melyek egytől egyik tökéletesen illeszkednek az olasz cég filozófiájába.

A  Wallpaper kollekció a lehető legtermészetesebb módon áll összhangban minden enteriőrrel, ahol a klasszikus vagy eklektikus környezet megteremtése a cél. A rendkívül gazdag Wallpaper gyűjtemény 32 családból áll, ahol a geometrikus formavilág a háromdimenziós optikai hatás, az Art Deco-,  és az arab motívumok épp úgy megtalálhatók mint az organikus növény- és állatvilág színes, vagy épp merészen szürreális formációi.

Nem más ez, mint a szépség örök,  időtlen varázsát hirdető elegancia, és a tökéletes atmoszféra megteremtése aranyhalakkal, álomszerű tájakkal, buja kertekkel vagy épp századfordulós art decos elemekkel…

caracalla-furdoszoba-devon-and-devon-tapeta5
caracalla-furdoszoba-devon-and-devon-tapeta3
caracalla-furdoszoba-devon-and-devon-tapeta7
caracalla-furdoszoba-devon-and-devon-tapeta8
caracalla-furdoszoba-devon-and-devon-tapeta1
caracalla-furdoszoba-devon-and-devon-tapeta6