Falper butler és cilindro - új, innovatív kiegészítők

Falper gyár innovatív, különleges szemléletmódjának köszönhetően folyamatosan bővíti szortimentjét. A magas minőségű, és letisztult designnal rendelkező mosdói, bútorai és kádjai mellett pár éve megjelentek csaptelepei is, nemrégiben pedig újabb termékekkel gazdagították kínálatukat. Kiegészítve csaptelep szériáikat, bemutatták a Cilindro kiegészítőket, illetve a fürdőszobai kincsesládát, a Butler szekrényt. A Falper Butler és Cilindro kiegészítők funkcionalitásuk mellett tökéletesen tükrözik a Falper fürdőszobákról alkotott modern elképzeléseit.

Cilindro - az első falper kiegészítő

Victor Vasilev által tervezett Cilindro kiegészítők tökéletes társai lehetnek a Falper Cilindro csaptelepeinek. A Cilindro kiegészítők a Falper első kiegészítő gyűjteményébe tartoznak bele, elemei minimalista, ugyanakkor dinamikus grafikai esztétikával rendelkeznek. Ezek a fürdőszobai kiegészítők AISI 304 rozsdamentes acélból készülnek, kiegészülve Cristalplant és fa elemekkel. Formavilágukat tekintve a henger alakú forma kedvelőinek lehetnek nagy kedvencei.

A Cilindro kiegészítő kollekció számos funkciót lát el, többféle igény kielégítésére. A szériában egyaránt megtalálhatók a fali wc-kefe és wc-papírtartók, ezek álló változatai, folyékony szappan adagolók, álló vagy fali törölközőtartók, valamint különböző polcos elemek.

Butler moduláris fürdőszoba szekrény

Az Andrea Federeci által tervezett új Butler kollekció a Falper első moduláris szekrénye, melyet kifejezetten fürdőszobákhoz terveztek. A Butler egy kifinomult bútor, melyben legértékesebb tárgyainkat tárolhatjuk, hogy a fürdőben minden fontos dolog kéznél legyen.

A Butler alumíniumból, üvegből, dióból vagy tölgyből, illetve a Falper színpaletta matt és fényes lakkozott felületeiből rendelhető. A bútor fekete keretezettsége, a füstüveg frontok, illetve a LED-világítás egy végtelenül elegáns külsőt kölcsönöz a Butler szekrényeknek.

A kollekció különféle kiegészítőkkel kérhető, melyek által egy még inkább a személyes igényekre szabható tároló rendszerről beszélhetünk. A Butler alapvetően polcos oszlopos elemekből áll, de belső fiókokkal, vagy akár köntös tartó akasztókkal is kiegészíthető.

A fiókok fa és bőr fiókosztó elemeinek köszönhetően a Butler egy igazán komfortos tárolást biztosít a mindennapokban legszükségesebb tárgyainknak. Köszönhetően a diszkrét belső LED-világításnak, a nap bármelyik szakában könnyedén megtalálhatjuk benne legfontosabb tárgyainkat.

A Butler kollekció kétféle mérettartományban rendelhető. Az állandó 150 cm-es magasság mellett szélessége lehet 40 cm szimpla, vagy akár 80 cm dupla ajtóval, mélységét tekintve pedig a 25 vagy a 30 cm-es verziók közül választhatunk.