Caracalla konyha stúdió

Caracalla konyha

fémhatás, a töretlen siker

A fém, és rozsdás fémhatású kerámia burkolatok jó ideje tartják magukat a burkolat designban, hisz az indusztriális trend még mindig napjaink egyik kedvelt irányzata közé tartozik.

Ennek megfeleően a legnagyobb burkolatgyártók, köztük az olasz MIRAGE kínálatában is fellelhető ez a nagyon markáns és határozott design, ráadásul most igen merész és meghökkentő színekben is.

A LEMMY, egy  látványos, színeiben a rozsdaette fémszínekre emlékeztető burkolat újdonság – különleges árnyalatokkal kiegészülve.

Ezek fém színű vöröses / feketés és most már kék illetve zöld árnyalatú gresporcelán lapok, hatásosan hozzájárulnak az autentikus gyár fíling kialakításához, a durva struktúrájú beton, és csupasz, vakolatlan tégla felületek mellett.

mirage-lemmy3

Az idővel öregedő, patinásodó fémek karcos, oxidatív felületei, kromatikus ellentétei a fém eredeti fényének, és színeinek.

Ezt a természetben lezajló változást ragadja memg a LEMMY, a semleges árnyalatú – fehér, szürke, antracit, bézs – illetve a velük tökéletesen kombinálható attraktív korall, kékeszöld és a zöld árnyalatú porcelán lapjaival.

Ezt az 5 természetes, és 3 kortárs színből álló kollekciót hamisítatlan urbánus stílus jellemzi, emellett képesek olyan ipari légkört is teremeni, melyet meleg, színes és barátságos hangulat jellemez, elegáns és meglepően kellemes tapintással párosítva.

Az iF DESIGN AWARDS 2019 díjas RAINFINITY,  a tökéletes arányoknak, a kimagasló műszaki megoldásoknak, az innovatív technológiáknak köszönhetően, vitathatatlanul  új mércét jelent a modern zuhanytervezésben.

mirage-lemmy5
mirage-lemmy1
mirage-lemmy
mirage-lemmy9
mirage-lemmy2
mirage-lemmy6
mirage-lemmy4