Fémhatás, a töretlen siker


A fém, és rozsdás fémhatású kerámia burkolatok jó ideje tartják magukat a burkolat designban, hisz az indusztriális trend még mindig napjaink egyik kedvelt irányzata közé tartozik.

Ennek megfeleően a legnagyobb burkolatgyártók, köztük az olasz mirage kínálatában is fellelhető ez a nagyon markáns és határozott design, ráadásul most igen merész és meghökkentő színekben is.

A Lemmy, egy látványos, színeiben a rozsdaette fémszínekre emlékeztető burkolat újdonság – különleges árnyalatokkal kiegészülve.

Ezek fém színű vöröses / feketés és most már kék illetve zöld árnyalatú gresporcelán lapok, hatásosan hozzájárulnak az autentikus gyár fíling kialakításához, a durva struktúrájú beton, és csupasz, vakolatlan tégla felületek mellett.

Az idővel öregedő, patinásodó fémek karcos, oxidatív felületei, kromatikus ellentétei a fém eredeti fényének, és színeinek.

Ezt a természetben lezajló változást ragadja memg a LEMMY, a semleges árnyalatú – fehér, szürke, antracit, bézs – illetve a velük tökéletesen kombinálható attraktív korall, kékeszöld és a zöld árnyalatú porcelán lapjaival.

Ezt az 5 természetes, és 3 kortárs színből álló kollekciót hamisítatlan urbánus stílus jellemzi, emellett képesek olyan ipari légkört is teremeni, melyet meleg, színes és barátságos hangulat jellemez, elegáns és meglepően kellemes tapintással párosítva.