Caracalla konyha stúdió

Caracalla konyha

fiandre magneto – múlt a jelenben

Minden épületszerkezet alapja a beton, amely most a FIANDRE új, arany, rozsdásfém, cortenacél, ezüst és szénfekete színű és különleges felületi struktúrájú burkolatokban gondolt újra. A MAGNETO a válasz arra, hogy hogyan lehet a burkolatokkal időt teremteni, a múltat a jelenbe emelni, olyan eredeti módon definiálva mindezt, hogy azok így valóban egyedülállóvá válhassanak.

 Ez egy olyan kollekció,  melynek designjában az innovatív alapanyagok  kortárs, hidegségét, természetes színekkel és csillogással kombinálták – különös figyelmmel a fényes, fémes látvány megteremtésére.

A MAGNETO inspirációként tekinti a múlt építészeti anyagaira, megidézve a mai porcelán tulajdonságainak köszönhetően az általuk létrehozható összes csodálatos hatást. Ez az a fajta időutazás a durva cementtől indul, és betonon illetve a tiszta fémeken áthaladva, a különleges színorgiát produkáló, rozsdás cortenacéllal zárul.

Hat színárnyalatának (artic, silver, carbon, rust, gold, coren) mindegyike durva felületeket kínál, amelyek hihetetlenül sokoldalú arcot mutatnak, mind a mesterséges-, mind a természetes fénviszonyok mellett.

Felületi struktújának különlegességéből adódóan, a kollekció méretei kisebb léptékeket mutatnak a FIANDRE utóbbi időben megjelenő mega lapjaival szemben. A MAGNETO 60×30,  120×30 valamint 120×60 centiméteres méreti tökéletesen alátámaszják a megidézett hangulatot.

Ezeknek a felületeknek a kialakítása innovatív, meglepő és eredeti. Minden darabnak van egy durva és kopott hangulata, amivel valódi egyediséget teremtve méginkább közelhozza ezt a hangulatot – látványában és tapintatában egyaránt…

caracalla-furdoszoba-fiandre-magneto2
caracalla-furdoszoba-fiandre-magneto6
caracalla-furdoszoba-fiandre-magneto7
caracalla-furdoszoba-fiandre-magneto3