Maximalista zuhanyélmény

A hansgrohe rainfinity, egy eddig még sosem volt végtelen és érzéki kényeztetés igényes wellness szerelmeseinek. Ez az érzés változatos és különleges vízképnek, illetve azok kombinációinak köszönhető.

A formatervezés új archetípusa – soha nem volt csábítóbb esőben állni…

A rainfinity optikai igen csak extravagáns kialakítású. A nagy esőztető és kézi zuhanyok, minimalista designjukkal, színeikkel és látványos permetező felületükkel, attraktív hangulatot adnak a fürdőszobához. A legizgalmasabbak matt fehér zuhanyok, melyek elegáns ellentétben állnak a grafit színű permetezőkorongokkal.

Érzékeny kényeztetés, a minimalista formatervezés trendjének mentén, számos innovatív tulajdonsággal.

A PowderRain technológiával felszerelt Rainfinity zuhanycsalád mikrofinom és rendkívül csendes  típusa különleges minőséget biztosít a zuhanyozáshoz. Ívelt kialakítású permetezői különböző intenzitással szállíthatnak vizet, a nyílások helyzetétől függően. A vízformák a már jól ismert Select segítségével egyszerűen és intuitív módon váltogathatók.

 

A 130 mm átmérűjő nagy kézi zuhany, változatos jetfunkciókkal, páratlanul sokoldalú vállzuhany, amely szárazon tartja az arcot, a hajat, és óriás fejzuhany, aminek  innovatív falcsatlakozása feleslegessé teszi a zuhanykart, illetve bármilyen tetszőleges szögbe állítja / rögzíti az esőzető zuhanyt.

Az iF DESIGN AWARDS 2019 díjas RAINFINITY,  a tökéletes arányoknak, a kimagasló műszaki megoldásoknak, az innovatív technológiáknak köszönhetően, vitathatatlanul  új mércét jelent a modern zuhanytervezésben.