Gessi Hifi - a legújabb wellness zuhanyrendszer

A gessi új hi-fi kollekciója a funkcionális kreatív design legújabb attrakciója. A beépített és külső szerelésű termosztatikus zuhanyrendszer, minden bizonnyal az egyik leglátványosabb tervezési ikon: a újabb példa arra, hogy a mindennapi wellness hogyan irányatható a szépség oldaláról megközelítve.

Úgy irányítja a különböző funkciókat, a víz áramlási sebességét a különböző kifolyókhoz, valamint a zuhany termosztatikus keverőjéhez, hogy közben a minimalista designra alapuló, finom eleganciájú dekorációs tárgyat hoz létre.

A gessi hi-fi a hangrendszerek klasszikus küllemét adja a zuhanyvezérléshez.

A Hi-Fi maradéktalanul illeszthető a modern / minimalista fürdőszobákhoz, hiszen futurisztikus kialakítása emlékeztet a 90-es évek stílusára. szögletes formák és határozott geometrikus részletek, amelyeka „felszín alatt” innovatív technológiákat rejtenek.

Technológia, a vízélményért

A hi-fi kutatási és fejlesztési folyamatában a gessi formatervezőI összehangoltan dolgoztak a mérnökökkel, akik a termékre nem csupán mindennapi használati tárgyként, hanem minden szempontból, egy igazi hi-tech rendszerként gondoltak.

A minőség, az esztétika, a használhatóság és a kiemelkedő wellnesstudás azonos súllyaj jut érvényre a hi-fi zuhanyrendszerében.

Termosztatikus tartóoszlop

A gessi hi-fi rendszer avangárd zuhanyzóoszlopa lineáris kialakításának köszönhetően forradalmasítja a hagyományos zuhanyoszlop koncepciót.

A zuhanyoszlop kerek egész képez a zuhanypanel alakjával, de egy teljesen külön álló felszereléssel, beépített elemek nélkül.

A Gessi megkülönböztető kreatív képességével olyan különleges wellness rendszert hozott létre, ami „ritmust keresve játszik a vízzel”-  funkcióválasztó rendszerének, és termosztatikus zuhanykeverőinek segítségével az 1990-es évek sztereo rendszereinek designját idézve.