Caracalla konyha stúdió

Caracalla konyha

GESSI – formabontó vízesés

Az olasz Gessi úgy véli, hogy a modern fürdőszobának az esztétikai  és funkcionális  élményen keresztül, minden részletében tulajdonosának személyiségét is tükröznie kell.  Az iSpa gyűjtemény egy fontos mérföldkő volt a Gessi történetében, hiszen ez volt az első alkalom, hogy az olasz gyár a fürdőszoba minden egyes területére tervezett, vagyis a sorozat nem csupán csaptelepeket, hanem kádat, mosdókat és szanitereket is felvonultatott, mégpedig a tőle megszokott csúcstechnológiás kivitelezésben.

A design, az innováció és a kreativitás koncepcióját az otthon egyik legfontosabb részében a fürdőszobában bontakoztatták ki, azzal a nem titkolt céllal, hogy olyan fürdőszobai teret alkossanak, ahol minden egyes berendezési tárgy szoros szimbiózisban él egymással.

Az Ispa formanyelve igen empatikus és kommunikatív: egyrészt kellemesen lekerekített, lágyan kifinomult, másrészt határozottan erős, karakteres, melyet érezhető nyugalom leng körbe.

Az Ispa csaptelepek formáiban tökéletesen felismerhető a vízesés forma és annak élménye, mindegy hogy mosdó, zuhany, kádtöltő, vagy épp elektronikus vezérlésű  konyhai csaptelep változatáról van szó.

Vízkőlerakódás elleni védelmét egy, a csaptelepbe integrált méhsejt alakú szerkezet biztosítja,  szemben a hagyományos fém szűrőkkel, amelyek sokkal fogékonyabbak vízkő felhalmozódásra, míg különösen halk, szignifikánsan csökkentett zajszintjének hosszan tartó használat – zuhanyzás, kádtöltés – közben van igazán nagy jelentősége.

gessi-ispa-csaptelep5
gessi-ispa-csaptelep9
gessi-ispa3
gessi-ispa-csaptelep8
gessi-ispa-csaptelep11
gessi-ispa-csaptelep10