Gessi shower g - tökéletesen összehangolt zuhanykabin részletek

A Gessi Shower G koncepciójával létrehozhatjuk a fürdőszobai szerelvények maximális szín-és stílusbeli összehangolását. A Gessi ugyanis testreszabta, és csaptelepei designbeli megjelenésével maximálisan összehangolta a zuhanykabinok vasalatát, illetve a zuhanyfolyókákat, ezzel pedig a funkcionális komponenseket magasabb esztétikai szintre emelte. A Shower G kollekción belül olyan elemek kerültek így reflektorfénybe, melyek eddig design szempontból másodlagosak voltak a fürdőszobákon belül. A fürdőszoba mint a legbensőségesebb lakókörnyezet így minden részletében szépséget, élvezetet és jólétet sugárzó elemekkel díszített Gessi termékekkel válik komplett egésszé.

GESSI SHOWER G TERMÉKEK

A Shower G koncepción belül megtalálhatók zuhanykabin vasalatok, fogantyúk, törölközőtartók, valamint zuhanyfolyókák is. Ezek a fürdőszobai elemek a Gessi teljes színpalettájából kiválaszthatók, így valamennyi csaptelep kollekcióval tökéletesen harmonizálnak. A vasalatok szögletessége, a fogantyúk egyszerre hengeres és szögletes kialakítása lehetővé teszi, hogy a Shower G elemek a Gessi szögletes, vagy hengeres kollekcióival egyaránt kombinálhatóak legyenek.

RIGATO ÉS DIAMANTATO

A csaptelep gyártás során szerzett több tízéves tapasztalatának köszönhetően a Gessi a legmodernebb technológiák felhasználásával kétféle design-t alakított ki a zuhanykabin zsanérok esetében: egy hosszanti bemarásokkal rendelkező ‘Rigato’, illetve egy gyémántmetszésű ‘Diamantato’ megjelenést. Mindkét kialakítás egy utánozhatatlanul egyedi, elegáns, dekoratív és játékos megjelenést kölcsönöz ezeknek a fürdőszobákban elengedhetetlen technikai szerelvényeknek.

SHOWER G TERMÉKSKÁLA

A Shower G vasalatokat egyedi gyártású zuhanykabinokhoz tervezték, így széles termékskála jellemzi a kollekciót. A szérián belül megtalálhatók az üveg-fal, az üveg-üveg kapcsolatot biztosító elemek, a keresztmerevítők, T-konzolok is, így segítségükkel könnyedén kialakíthatunk egy nyílóajtós, vagy akár egy fix résszel ellátott nyílóajtós zuhanykabint is, melyhez csatlakoztathatunk egy oldalfalat is. A zsanérok alkalmasak a manapság igencsak népszerű walk-in üvegfalak professzionális rögzítésére is. A szimpla vagy dupla zuhanyajtó fogantyúk 20, 45 vagy 60 cm méretben elérhetők, a kollekció komplexitását pedig remekül hangsúlyozza, hogy üvegre szerelhető törölközőtartók közül is választhatunk 45 és 60 cm méretben, a zsanérokhoz hasonlóan Rigato vagy Diamantato metszéssel. 

GESSI SHOWER G ZUHANYLEFOLYÓK

A zuhanytér szerelvényeinek tökéletes összehangolása során természetesen nem maradhat ki a zuhanylefolyó sem, így a Gessi megalkotta a rendkívül elegáns Shower G zuhanyfolyókákat is. A Shower G folyókák egy speciális fogadókeretből, hosszanti takaró elemből, illetve a Rigato vagy Diamantato designban választható lefolyó takaró elemből állnak össze. Természetesen a zuhanyfolyókák is elérhetők valamennyi Gessi színben, így szerves részét képezhetik a fürdőszobák elegáns, letisztult, a Gessi-re jellemző visszafogott és átgondolt összképének.