Gessi venti20 - csaptelep a 20-as évek szellemében

„ A jó design érzelmi ereje és veleszületett képessége, hogy szépséget csepegtessen a mindennapi tárgyakba”

Vallja a gessi, amikor legújabb csaptelep családjáról, a venti20-ról beszél. A venti20 megragadja a dübörgő 20-as évek lényegét, és lehetővé teszi, hogy újból felfedezhessük annak részleteit! A márka szerint most méginkább arra kell támaszkodnunk, hogy képesek vagyunk rendkívüli dolgokat megálmodni és létrehozni. Meg kell újítanunk a szépségre való törekvésünket. Ezen gondolatok nyomán született meg a gessi venti20 csaptelep kollekció.

Időtlen szellemiség, kortárs személyiség

A spanyol Lazaro Rosa-Violánnal karöltve a Gessi megalkotta a Venti20 kollekciót, mely új életet lehel az 1920-as évek ikonikus stílusába, játékosságába. A Venti20-al a minket körülvevő terek megtelnek olyan elemekkel, amelyek nemcsak a szemünknek, de a lelkünknek is boldogságot okoznak.

A Venti20 kollekcióban az elegáns részletezettség a letisztult vonalakkal párosulva funkcionális, kortárs művészeti alkotást eredményez. A fogantyúk aprólékos kidolgozottsága, valamint a feltűnően megmunkált csapteleptest egy újragondolt klasszikus stílust idéznek. Ez a kollekció jellegzetesen ötvözi a kézművesség, a művészet és a technológia jegyeit egyetlen Gessi csaptelepben.

Klasszikus vonalai ellenére a Venti20 minden mai modern fürdőszobai igénynek eleget tesz. Mosdó csaptelepek széles választéka áll rendelkezésünkre: álló, 3 pontos, fali, mennyezeti kifolyó. A zuhany- és kádcsaptelepek egyaránt elérhetőek hagyományos falsíkon kívüli, illetve a modernebb, falsíkon belüli szerelésű verziókban is. Sőt mi több a Venti20-hoz illeszkedve, a Gessi úttörő zuhanycsaptelepe, a Hi-Fi is kapott egy lenyűgöző retro design-t a Hi-Fi Eclectic személyében.

A Gessi Venti20 csaptelep kollekciója ismét egy komplex széria: a csaptelepekhez kapcsolódva fürdőszobai kiegészítők egész sora is megjelent, tökéletesen illeszkedve a széria megjelenéséhez.

Új Gessi szín - fényes nikkel

A Venti20-al egy új szín, a fényes nikkel is megjelent, mely szín kromatikus szépsége alátámasztja a széria wellness hangulatát. Ez a rendkívül fényes, reflektív felület gyönyörűen árnyalja a csaptelepek markáns formai részleteit, egy eklektikus megjelenést eredményezve Art Deco hangulattal.

A Venti20 tökéletes hangulatot hoz létre a mindennapi wellness világában. A kollekció 14 színben, sokrétű technikai megoldásokkal rendelhető, így könnyedén összhangba kerül bármilyen karakterű fürdőszobával. A széria erős identitással bír: formái és gazdag színválasztéka által a Venti20 könnyűszerrel lép kölcsönhatásba a környező belsőépítészeti tárgyakkal.