graniti fiandre balance - a tökéletesen idomuló burkolatkollekció

Manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a különleges, erőteljes mintázatú, gyakran igencsak színpompás ritka márványokat megidéző nagytáblás burkolatok. Sokszor felmerül azonban a kérdés, hogy ezeket az erőteljes, művészi lapokat milyen egyéb felületekkel kombinálhatjuk anélkül, hogy elvonnánk róluk a figyelmet. A Graniti Fiandre Balance kollekciója éppen ennek apropóján született meg.

A széria semleges lapjai tökéletes egyensúlyt teremtenek a napjainkban rendkívül népszerű, különleges és erőteljes mintázatú márvány burkolatokkal. A Balance egy kifejezetten sokoldalú, széles körben felhasználható burkolatszéria, melyet önállóan felhasználva rendkívüli letisztultságot teremthetünk a különböző belsőépítészeti terekben. Ugyanakkor ez egy olyan egyszínű sorozat, amelynek célja kromatikus szünetek bevezetése a különleges, kreatív megoldásokkal ellátott építészeti terekben, kiemelve a legértékesebb márvány és gránit textúrákat.

A Balance burkolat kollekció lágy és élénk színekből áll. A palettán 14 különböző szín közül választhatunk a hidegebbektől egészen a melegebb árnyalatokig. Ezek a színek minden helyiséget kellemes, pihentető és barátságos érzéssel töltenek meg. A Balance különböző árnyalatainak keverésével és összeillesztésével rendkívül sokoldalú kombinációk hozhatók létre a belsőépítészeti tereken belül. A kollekcióban hatalmas potenciál rejlik, hiszen ezek a burkolatok bármilyen felülettel és mintázattal képesek tökéletesen harmonikus egységet alkotni. 

A padlólapok matt, enyhén textúrált felülete különlegesen lágy és bársonyos mélységet teremt, ez által hangsúlyozva a széria kifinomultságát. Mindemellett a Balance azt a teljesítményt kínálja, amelyet csak a legjobb minőségű kerámia greslapok garantálhatnak: tartósságot, mechanikai és vegyi hatásokkal szembeni ellenállást, illetve könnyű tisztántarthatóságot.

A 120×120, 60×120 és 60×60 cm méretek mellett a Graniti Fiandre egy új formátumot is bevezetett a Balance szériával. Az új 270 x 120 cm-es méret ideális nagy felületek lefedésére és a szemet gyönyörködtető dekoratív részletek kiemelésére. Ez az új méret lehetőséget kínál a perspektívákkal és a vizuális folytonossággal történő játékra. 
A Balance kollekció kreatív lehetőségek tárházát hordozza magában, miközben eleganciát, stílust és sokoldalúságot közvetít, és segít az erőteljesebb mintázatú, dekor burkolatok kiemelésében.