Hüppe select+ innovatív tárolórendszer a zuhanyban

A Hüppe Select+ rendszerrel többé nem kérdés, hogy hogyan hozhatjuk ki a legtöbbet a fürdőszobában rendelkezésünkre álló korlátozott helyből. A Select+ egy olyan innovatív rendszer, mellyel tökéletes tárolóhelyet alakíthatunk ki a zuhanytérben anélkül, hogy meg kellene fúrnunk gyönyörű burkolatunkat. A Hüppe Select + a felhasználó igényeit helyezi előtérbe: könnyedén igazítható a változó körülményekhez, és megváltozott igényekhez.

Fúrás nélküli szerelés

A hagyományos elképzelésekkel ellentétben a Hüppe Select+ rendszer elemei nincsenek a falra felszerelve, így nem szükséges a zuhanytér burkolatának megfúrása. Ezek az elemek a zuhanyfalak/zuhanykabinok profiljaihoz kapcsolódnak egy speciális Cover+ profillal. A Cover+ profilra bármikor gond nélkül és egyszerűen felszerelhetünk egy újabb Select+ elemet. Fontos, hogy már a kabin/zuhanyfal szerelése előtt be kell terveznünk a Select+ rendszert, mivel ez az extra profil később csak a zuhanykabin teljes leszerelésével telepíthető.

Tökéletes minimalista design

A Noa Design által tervezett Hüppe Select+ rendszer elemei kiválóan illeszkednek a kabinok és zuhanyfalak profil elemeihez. A rendszer matt fekete, és mattezüst kivitelben is kapható. Az exkluzív, minimalista design teljesen lapos – nincsenek éles szélek, mélyedések, ez által pedig ezek az elemek könnyen tisztán tarthatók. A Select + kiegészítők könnyedén leszerelhetők, ez a tárolók mögötti burkolatfelület tisztítását nagyban megkönnyíti. Ezek az egyszerű, de a funkcionalitást maximálisan előtérbe helyező zuhanyzó kiegészítők a zuhanykabint a fürdőszoba esztétikus középpontjává varázsolhatják.

Hüppe Select+ kiegészítők

Hüppe Select + tablet

Egy stabil, kiváló minőségű polc, mely elegendő helyet biztosít a tusfürdőknek, samponoknak. A Cover+ profilra több polcot is felszerelhetünk, így növelve a tárolókapacitást.

Hüppe Select + drybox

Ez a fedeles doboz megvédi a szemüvegeket, véletlenül magunkon felejtett ékszereket a víztől, de akár olyan dolgokat is tárolhatunk benne, amik könnyedén leesnének a polcról.

Hüppe Select + wiper

Innovatív, kifinomult csepplehúzó, mellyel gyerekjáték a zuhany üvegének tisztántartása. Praktikus, de elegáns rögzítésének köszönhetően könnyedén felakaszthatjuk a 6,v8 vagy 10 mm-es üvegekre.

Hüppe Select + Shelf

Designos törölközőtartó és polc egyben, melyet a zuhanytéren kívül helyezhetünk el. Ez a kiegészítő az üveggel szinte egybeolvad, így nincs hézag az üveg és polc között. Kell ennél több?

Hüppe Select + shower board

A kifejezetten a zuhanyfalakhoz tervezett Shower Board a törölközőtartó és a tablet polc nagyszerű kombinációja. Praktikus kialakításának köszönhetően kívül törölközőt, a zuhanytéren belül tusfürdőt tárolhatunk.

Hüppe Select + mirror

A tükör állítható karral rendelkezik, így az igényeknek megfelelően mozgathatjuk. A zuhany alatti borotválkozás pofonegyszerűvé válik a segítségével.