Innovatív fürdőszoba bútor - kis fürdőszobákba

A FALPER 7.0 gyűjtemény egy kiváló ár/érték arányú, innovatív és elegáns megoldás a kis-, közepes léptékű fürdőszobákhoz. Tervezésekor különös figyelmet fordítottak a legapróbb részletekre is, hiszen itt mindent úgy kellett kitalálni és kialakítani, hogy az maradéktalanul megfeleljen a kiválasztott célcsoport igényeinek.

A kollekció fiókos mosdószekrényei a mai trendnek megfelelő modern vonalvezetésű, fehér és szürke fronttokkal, és minden esetben elegáns fa belsőkialakítással rendelkeznek.
Változatos, 60, 80, 100, 120 cm széles egy mosdós és 140 centiméteres szélességben választható dupla mosdós darabok méreteikkel könnyen igazodnak bármilyen, akár a legkisebb alapterületű fürdőszobákhoz is.

Az azonos színre festett szinte láthatatlan, keskeny lineáris fogantyúi tökéletesen illeszkednek az egy, illetve kétfiókos változatban kapható mosdóbútor stílusához.
A FALPER 7.0 kollekció azonban nem csak fiókos mosdószekrényeket tartalmaz. A 30 cm széles, és 15 cm magas, kecses polcos szekrényei akár egyesével, akár több darabot egymás mellé sorolva is tervezhetők, az igények és a rendelkezésre álló hely függvényében.