Jacuzzi home wellness

A JACUZZI hidromasszás találmányával több mint 50 éve definiálta újra a kád fogalmát és robbantotta be a piacra a home wellness koncepciót. Most, fél évszázaddal az akkori innováció után ismét olyan pezsgőfürdőt alkotott, amivel megintcsak abszolút világelsőként ejtette ámulatba mind a szakmát, mind a felhasználókat.

Az ARGA nem csak egy relax fürdőkád, hanem egy valódi, professzionális wellness élmény, melyet az innovatív integrált sóinfúziós és chromoterápia, valamint a Swirlpool technológia tesz egyedülállóvá.

A swirlpool egy olyan vízélmény, amely az örvénylő víz előnyeit felhasználva magába foglalja a testet, körbeöleli, színekkel és négyféle illattal kombinálva pihenésre és maximális relaxációra készteti.

A különféle természetes ásványokból készült fürdősókat úgy tervezték, hogy maximálisan kielégítsék a különféle vitalis, illetve relaxációs igényeket. 

Az ARGA állandó hőmérsékleten tartja a vizet, mégpedig  pontosan azon a hőmérsékleten, melyet a fürdés kezdetén egyénileg beállítottak. Az integrált LED-ek a kromoterápia pihentető élményét részesítik előnyben, így a különféle színű lágy fények lassan és fokozatosan elhalványulnak egymásba, hogy semmi ne zavarja a mélyülő relaxációt.  Ezt támogatja a kád új Whisper technológiája is, ami a teljes csendet garantálja.

JACUZZI  új kádja az olasz design nagykövete, ami új dimenziókba helyezi a home wellness fogalmát.