Caracalla konyha stúdió

Caracalla konyha

JACUZZI – VILÁGELSŐ WELLNESÉRZÉS ÉS TUDÁS

A JACUZZI hidromasszás innovációjával közel fél évszázada újraírta a kádak fogalmát és berobbantotta a köztudatba home wellness koncepciót. Az eltelt 50 év alatt számos olyan pezsgőfürdőt alkotott, amivel újra és újra megrengette a világot, a szakmát és a felhasználókat egyaránt.

A JACUZZI hidromasszázs kádjai minden részletükben az egyedi, fiziológiás igényekhez igazíthatók.

A kádak tökéletes ergonómiája biztosítja, hogy a test a lehető legmegfelelőbb módon helyezkedjen el a vízben, a befúvókból érkező vízsugarak pedig a élettanilag  pontosan kiszámított szögekben és erősségben érjék azt.

DE MIÉRT OLYAN FONTOS MINDEZ?

A forró víz jótékony hatását már az ókorban felismerték és ma is alkalmazzák. A fürdőzés során megemelkedik a testhőmérséklet, felgyorsul a vérkeringés, csökken a vérnyomás és ellazulnak az izmok.

A hidromasszázs medencékben ezt a relaxációs folyamatot fokozzák a speciálisan elhelyezett fúvókákon beáramló masszázssugárral. Elsősorban mozgásszervi és izületi panaszok, vérkeringési zavarok, visszerek és cellulitisz kezelésére ajánlott, de stressz- és fáradtságoldó hatása is bizonyított. A hidromasszázs színterápiával és aromaterápiával kiegészítve a szellemi és érzelmi felfrissülés, valamint a tökéletes ellazulás élményét nyújtja.

jacuzi - experience
jacuzzi-virtus
jacuzzi-aura

MITŐL MÁS, AZ EREDETI JACUZZI ?

 

Egyetlen szóval megfogalmazva: az EGYEDISÉG.  És ez most ebben az esetben – amellett, hogy a kádak külleme is a legszebb olasz designt képviseli –  nem a küllemre, hanem a z egyedülálló, innovatív tudásra érvényes, ami orvosi/életteni szempontból nyugodtan nevezhető a szegmens legmagasabbjának.

Az egyszerű, olcsó hidromasszázs kádak, nagyjából a buborékok  mennyiségére, és fajtájára fókuszálnak, ellenben az olyan professzionális változatok melyeket a JACUZZI is képvisel, az élettani hatásokat orvosi oldalról és az egyén felől közelítik.

Nem mindegy, hogy a vízsugarak milyen erősségben, szögben, és impulzusokkal érik a testet, azt pedig könnyű belátni, mivel az emberek különböző alkatúak, ezt általános helyzetű és irányú befúvókkal nem lehet elérni.

A JACUZZI kádak fúvókái minden esetben igazodnak az egyéni testalkathoz, hiszen a vízsugarai bármely irányban 30°-al elforgathatók. Minden hidromasszázskád egy un. rendelkezik kettős, a levegőáramlását szabályzó rendszerrel és egyenként szabályozható fúvókarendszerrel szerelt a legtökéletesebb  vízáramlás érdekében – hogy a fürdő ne csak egy kellemes “buborék kád” hanem egy élettanilag tökéletes relaxációs és roboráló rendszer legyen.

Jacuzzi Arga
jacuzzi-opalia

BENT ÉS KINT…

A JACUZZI élmény kint és bent, kádak és spa medencék formájában egyaránt  létezik, méret, forma és design tekintetében óriási választékban. Így nem csak a kertben vagy teraszon, hanem a lakás falain belül, akár egy kis fürdőszobában is élvezhetjük a prémium minőségű és tudású, egyedi hidromasszázs minden előnyét és jótékony hatását.

jacuzzi-virtus1
jacuzzi-aura-corner
caracalla_furdoszoba_jacuzzi_sharp