Caracalla konyha stúdió

Caracalla konyha

KALDEWEI – ultra design zuhanytálca

A KALDEWEI CONOFLAT zuhanytálca egy igazi designer darab a fürdőszobában. Elegáns formanyelve és modern látványa – tökéletes részletei a stílusos fürdőszoba architektúrájának.  Tervezője a világhírű  SOTTSASS ASSOCIATI  Milánóban, melynek alapítója, az a  néhány éve elhunyt ETTORE  SOTTSASS volt, akinek filozófiája, és  a  gondolat amit Ő megfogalmazott, hogy:  „ Régi hagyomány szerint egy kád vízben rendeződnek gondolataink“  – mind a mai napig áthatják a stúdió szellemiségét.

Ennek mentén született az ultralapos kialakítású, teljesen padlósíkba simuló CONOFLAT  ami a  nagyvonalú látvány mellett, határtalan mozgásszabadságot, maximális kényelmet biztosít.

A közepén található zománcozott lefolyó fedél szinte észrevétlenül, a tálcával azonos színben, és tökéletesen azonos síkben helyezkedik el, ami a további  esztétikai élményen túlmenően,  rendkívül biztonságos használatot is eredményez. Meglétét csupán egy finom, négyzet jelzi a zuhanytálca közepén.

A CONOFLAT egészen elképesztő, összesen 17 féle méretvariációban és a fényes fehér színen túl 16 féle matt, visszafogottan elegáns, minimalista színvilágban rendelhető. Ezek a matt színek  rendkívül esztétikusan emeli ki zuhanytálcáink különleges jellegét, és amellett, hogy új mércét állít az érzékiség és a minőségérzet területén, a legújabb csempe trend színeihez alkalmazkodva tökéletes harmóniát képesek alkotni  azokkal.

caracalla-furdoszoba-kaldewei-conoflaz-zuhanytalca5
caracalla-furdoszoba-kaldewei-conoflaz-zuhanytalca3
caracalla-furdoszoba-kaldewei-conoflaz-zuhanytalca6
caracalla-furdoszoba-kaldewei-conoflaz-zuhanytalca2
caracalla-furdoszoba-kaldewei-conoflaz-zuhanytalca4
caracalla-furdoszoba-kaldewei-conoflaz-zuhanytalca