Kaldewei - ultra design zuhanytáláca

A KALDEWEI CONOFLAT zuhanytálca egy igazi designer darab a fürdőszobában. Elegáns formanyelve és modern látványa – tökéletes részletei a stílusos fürdőszoba architektúrájának. Tervezője a világhírű SOTTSASS ASSOCIATI Milánóban, melynek alapítója, az a néhány éve elhunyt ETTORE SOTTSASS volt, akinek filozófiája, és a gondolat amit Ő megfogalmazott, hogy: „ Régi hagyomány szerint egy kád vízben rendeződnek gondolataink“ – mind a mai napig áthatják a stúdió szellemiségét.

Ennek mentén született az ultralapos kialakítású, teljesen padlósíkba simuló conoflat ami a nagyvonalú látvány mellett, határtalan mozgásszabadságot, maximális kényelmet biztosít.

A közepén található zománcozott lefolyó fedél szinte észrevétlenül, a tálcával azonos színben, és tökéletesen azonos síkben helyezkedik el, ami a további esztétikai élményen túlmenően, rendkívül biztonságos használatot is eredményez. Meglétét csupán egy finom, négyzet jelzi a zuhanytálca közepén.

A CONOFLAT egészen elképesztő, összesen 17 féle méretvariációban és a fényes fehér színen túl 16 féle matt, visszafogottan elegáns, minimalista színvilágban rendelhető. Ezek a matt színek rendkívül esztétikusan emeli ki zuhanytálcáink különleges jellegét, és amellett, hogy új mércét állít az érzékiség és a minőségérzet területén, a legújabb csempe trend színeihez alkalmazkodva tökéletes harmóniát képesek alkotni azokkal.