Kézműves jellegű, olasz burkolat design

Az olasz Quintessenza Ceramiche egy nagyon fiatal burkolat gyártó cég, aki kora ellenére dinamikusan jelzi jelenlétét a piacon. Ennek eredményeként az eltelt néhány év alatt sikerült megismertetni magát a nemzetközi szakmával, mégpedig nem kevés sikerrel. A kreativitás, az elszántság, a lelkesedés és a szakmai elhivatottság vezette a Quintessenza Ceramiche-t a cél elérése érdekében, ami nem volt más, mint felismerni a kerámia koncepciók azon evolúcióját, amely magában foglalja a hagyományt, az eleganciát és az esztétikát – mindezt mai szemlélettel áthatva.

Tradicionális formákat, mintákat gondolnak újra a mai trendekhez igazodó színekben és formákban, ezzel érzéseket, hangulatokat és stílusokat közvetítve a kerámia nyelvén keresztül.

A gyűjtemény változatos színei, formáI és struktúrái az ellentétek valódi tárházát kínálják a tervezők számára.

A letisztult minimalizmus és a dekoráció, a kifinomultság és a puritánság, a világos és a sötét, a fények és az árnyékok, a megcsillanó arany és ezüst, valamint a organikus és a geometrikus minták így együtt hatásosan ösztönzik és bátorítják azt a kreativitást, amivel egyéni érzelmeket létrehozva egyéni terek alkothatók…