Caracalla konyha stúdió

Caracalla konyha

Kézműves jellegű, olasz burkolat design

Az olasz Quintessenza Ceramiche egy nagyon fiatal burkolat gyártó cég, aki kora ellenére  dinamikusan jelzi jelenlétét a piacon. Ennek eredményeként az eltelt néhány év alatt sikerült megismertetni magát a nemzetközi szakmával, mégpedig nem kevés sikerrel.  A kreativitás, az elszántság, a lelkesedés és a szakmai elhivatottság vezette a Quintessenza Ceramiche-t a cél elérése érdekében, ami nem volt más, mint felismerni a kerámia koncepciók azon evolúcióját, amely magában foglalja a hagyományt, az eleganciát és az esztétikát – mindezt mai szemlélettel áthatva.

quintessenza-gres-burkolat-8
quintessenza-gres-burkolat-1

Tradicionális formákat, mintákat gondolnak újra a mai trendekhez igazodó színekben és formákban, ezzel érzéseket, hangulatokat és stílusokat közvetítve a kerámia nyelvén keresztül.

quintessenza_cromia26_15
quintessenza-gres-burkolat-3
quintessenza-gres-burkolat-4

A gyűjtemény változatos színei, formái és struktúrái az ellentétek valódi tárházát kínálják a tervezők számára.

quintessenzaceramiche-minima86-3
quintessenza-gres-burkolat-5

A letisztult minimalizmus és a dekoráció, a kifinomultság és a puritánság, a világos és a sötét, a fények és az árnyékok, a megcsillanó arany és ezüst, valamint a organikus és a geometrikus minták így együtt hatásosan ösztönzik és bátorítják azt a kreativitást, amivel egyéni érzelmeket létrehozva egyéni terek alkothatók…

piastrelle-quintessenza-1
quintessenza-gres-burkolat-7
quintessenza-gres-burkolat-6