Kültéri zuhany a nyár nagy slágere

A szabadtéri fürdőszoba és egy kültéri zuhany, korántsem csak a termálfürdők és trópusi szállodák kiváltsága. Szó sincs arról, hogy elítélnénk a klasszikus fürdőszobát, csak továbbfejlesztjük úgy, hogy ötvözze a felfrissülést, a relaxációt és a természetet. A klisék mellőzésével pedig – ki ne látná magát a kertje közepén, egy forró nyári reggelen, vagy napközben egy frissítő zuhany alatt…

És hogy közelítsük a képzelet játékát a valósághoz, semmi sem lehetetlen, mert bár a kültéri fürdőkádak választéka még igen szerény, a kerti zuhanyozóké már most rendkívül gazdag.

Gessi
Zucchetti - Kos
Gessi

Manapság már nincs szükség úszómedencére ahhoz, hogy egy kerti tusolót telepítsünk. A különleges, design kerti zuhanyzók büszkén magasodnak a gyepen és rugalmasan alkalmazkodnak a legváltozatosabb igényekhez. Lehet diszkrét, nagyon lapos vagy ellenkezőleg, egy kolosszus, mely egyesíti az acél robusztusságát a teakfa finomságával. Megannyi tartozék közül lehet válogatni, épp úgy, mint egy fürdőszobai modellnél, hogy tökéletes felfrissülést biztosíthasson mindenkinek.

És mivel a gyerekek minden korosztálya nagyon szereti a vizet, a medencében pedig felügyelet nélkül nem hagyhatók, ezért alternatív megoldásként számukra is tökéletes megoldás egy kerti zuhanyzó.

Gessi
Zucchetti-Kos
Gessi