luxus virtuóz a fürdőszobában

Közel fél évszázada kínálja kimagasló minőségű, luxus szinvonalú fürdőszobai kiegészítő termékeit – kisbútorokat, lámpákat és tükröket – a német Decor Walther. A cég mindig is specialista volt szegmensében, annak ellenére, hogy a kezdetben rézfúvókákkal és ajtószerelvényekkel foglalkozott. Az idő múlásával azonban a kíváncsiság és az úttörő szellem egy másik irányba fordította figyelmét, mégpedig abba a fürdőszobai berendezési tárgyak világába, ahonnan az alapító tulajdonos Harald Walther hiányolta a finom, otthonos részleteket.

A vállalat elsődleges prioritása anno és ma is az, hogy mindig a részletekre és a termékek kézzel készített minőségére összpontosít. Ennek elérése érdekében a decor walther olyan kisebb gyártókkal működik együtt, amelyek kisebb mennyiséget termelnek és hagyományos értékekkel vannak felruházva. Ezt a legjobbra való, kitartó törekvést szimbolizálja a márka emblémája, az oroszlánfej.

Időtlen, modern klasszikus designja a valódi tárgyi szépségre fókuszál, melyek letisztult vonalvezetésével és harmonikus egységével teremt kiegyensúlyozott fürdőszobai környezetet testnek, és léleknek egyaránt.

Kollekcióik nemesfémekből, – főként rézből – krómból, rozsdamentes acélból, porcelánból és fából, valamint ezek kombinációikből készülnek aprólékos, manufaktúrális módon. Ennek az összetett kézi gyártásai folyamatnak a végeredményei azok a finom és egyedi részletek, melyek oldják, és átírják az egyébként más német gyártókra oly annyira jellemző feszes, szigorúan lényegretörő tárgyi designt.

Minden új anyag, amely megjelenik a cég palettáján szigorú ellenőrzés alá kerül, hogy megbizonyosodjanak arról, megfelel-e a legmagasabb minőségi előírásoknak, hiszen a Decor Walthernek a végcélja minden esetben a stílus független, időtlenül szép formavilág létrehozása a fürdőszobában.

Ez a filozófia, és ez a “másság” a Decor Walther diszkrét védjegye: a stílus, amely nem ér véget magával a termékkel…