Márványmosdók a Falpertől

A gyönyörű márványok a fürdőszobában nem csupán a burkolatoknak, hanem a mosdóknak is utánozhatatlan eleganciájú alapanyagai.

A falper márványmosdóI a textúrák és az egyediség kifinomult karakterei.

A victor vasilev által tervezett eccentrico, a letisztult racionális design, egy különlegesen szép, minimalista, de mégis otthonos formája. A többek közt carrarai márványból is készülő szabadon álló, illetve pultra ültethető mosdótálak, a geometrikus formák egyedülállóan izgalmas játékában teljesednek ki. Kör formák ülnek egymáson, különböző átmérőkben és hasábmagasságokban, tökéletes arányokban, finoman eltolva egymás felett.

A szabadon álló mosdók egyfajta totem elemként mutatkoznak meg a fürdőszobában, egyszerű és kifinomult párbeszédet teremtve a carrara márvány, a fa, a fém és cristalplant® különböző anyagai között.


A pultra ültethető mosdótálak az ellentéteket hangsúlyozzák a két szigorúan mértani alakzat, a bútor hasáb-, és a mosdó kör formája közt.

A CIOTOLA kerek és ovális formájával és magasabb peremével a puritán minimalizmustól távolodva, már az otthonosabb modernizmust képviseli. Antracit szürke és fekete márványokból készülnek, 43 centis átmérővel, illetve 60 centis hosszanti mérettel, látványosan vékony falvastagsággal, aminek eltávolítja a márvány mosdók robusztus, rusztikus világától.