Caracalla konyha stúdió

Caracalla konyha

Márvány mosdók a Falpertől

A gyönyörű márványok a fürdőszobában nem csupán a burkolatoknak, hanem a mosdóknak is utánozhatatlan eleganciájú alapanyagai.

A FALPER márványmosdói a textúrák és az egyediség kifinomult karakterei.

A Victor Vasilev által tervezett ECCENTRICO, a letisztult racionális design, egy különlegesen szép,  minimalista, de mégis otthonos formája. A többek közt carrarai márványból is készülő szabadon álló, illetve pultra ültethető mosdótálak, a geometrikus formák egyedülállóan izgalmas játékában teljesednek ki. Kör formák ülnek egymáson, különböző átmérőkben és hasábmagasságokban, tökéletes arányokban, finoman eltolva egymás felett.

falper-eccentrico-mosdo

A szabadon álló mosdók egyfajta totem elemként mutatkoznak meg a fürdőszobában, egyszerű és kifinomult párbeszédet teremtve a Carrara márvány, a fa, a fém és Cristalplant® különböző anyagai között.

A pultra ültethető mosdótálak az ellentéteket hangsúlyozzák a két szigorúan mértani alakzat, a bútor hasáb-,  és a mosdó kör formája közt.

FALPER / Eccentrico mosdótál
falper-eccentrico-mosdotal

A CIOTOLA kerek és ovális formájával és magasabb peremével a puritán minimalizmustól távolodva, már az otthonosabb modernizmust képviseli.  Antracit szürke és fekete márványokból készülnek, 43 centis átmérővel, illetve 60 centis hosszanti mérettel, látványosan vékony falvastagsággal, aminek eltávolítja a márvány mosdók robusztus, rusztikus világától.

falper-ciotola-mosdo
Slide-ciotola-43-60-Marmo-1
b_ciotola-43-marble-washbasin-falper-398187-rela6202f7f
b_ciotola-60-marble-washbasin-falper-398188-rel4b03512a