Minden igényt kielégítő fürdőszobai kiegészítők

A fürdőszobában számos kisebb-nagyobb mindennapos használati tárgy, fürdőszobai kiegészítő kap helyet. A jól megválasztott kiegészítők nem csupán funkcionálisak, de szépek is és makulátlanul illeszkednek a fürdőszoba stílusához.

Fürdőszobai ülőkék

Manapság, ahogy nő  a  zuhanykabinok mérete, úgy bővülnek azok funkcionális, kényelmi lehetőségei is.

Duravit P3 Comforts komplett fürdőszoba termékcsaláddal  a  Duravit und Phoenix Design egy modern komfort-gondolatot fejez ki, anélkül, hogy designjában bárminemű  kompromisszumot is kötne a sportos-fiatalos életvitelű célcsoportjával. Tom Schönherr, a Phoenix Design alapítótársa szerint:

Az emberek komfortigénye messze túlmutat a kényelmességen. Ésszerű és funkcionális dizájnnal a fürdőszobai intimitásba nyugalmat és biztonságot lehet teremteni.“

A P3 Comforts széria része egy matt fehér, a régi sámlikat idéző ultramodern többfunkciós  zuhany-ülőke. A ülőke egyszerre több feladatot is ellát: egyrészt dizájntárgy, ülőalkalmatosság és pakolóhely, másrészt pedig kényelmes és biztonságos új élményt nyújtó ülő-zuhanyozást kínál.

Kis súlyuknak köszönhetően könnyedén áthelyezhetők, zuhanyzás közben a kabinban, utána pedig a fürdőszobában nyújtanak maximális komfortot például törölközéskor, vagy a testápolók használatakor.

A Duravit X-Large sorozat ülőkéje, egy elegáns fehér műbőr kárpitos puff, ami mindig oda helyezhető, ahol épp szükség van rá. Az új, ülőke további tárhelyet is kínál a fürdőszobában. Számos apróságot, pl. hajszárítót, hajkeféket rejthetünk a belsejébe.

Küllemében illeszkedik a Duravit  sorozathoz, vagyis az X Large többféle változatos, fényes festett  illetve valódi fa furnéros felületeiben rendelhető.

Bette
Decor Walther
Keuco

Szappan adagolók

Manuális, vagy szenzoros, mindenképp növeli a fürdőszoba komfortját. Tiszta és higiénikus megoldás, ami még inkább érvényre jut az érintésmentes változatok esetében. Egyszerűen utántölthetők, könnyen kezelhetők, nincs felesleges pazarlás. Sőt, vannak változatok, amik még ennél is tovább mennek.

A német EMCO szenzoros szappanadagolója például  beépített érzékelővel rendelkezik egy kihangosító működéséhez. Páratlanul egyszerű kezelése egy kifinomult, miniatürizált csúcstechnológiájú elektronikai alkatrészen alapul, amely lítium-ion akkumulátort tartalmaz a szappantartó alatt. Sőt, még egy USB-porttal is ellátva van a könnyű újratöltés érdekében.

Ha a klasszikus elegancia a cél akkor érdemes egy pillantást vetni a DECOR WALTHER  parfümös üvegcsét idéző, kristály szappanadagolójára…

Emco
Keuco
Decor Walther
Emco

Zuhanykabinra szerelhető fürdőszobai kiegészítők

A HÜPPE innovatív megoldása újraírja a kiegészítők megjelenését a fürdőszobában. A Select Plus rendszer a Hüppe zuhanykabin profiljára rögzíthető kiegészítők sorozata. Polcokból, kozmetikai tükrökből, cseppmentes dobozokból, és törölköző tartókból és apró, akasztókból áll. A kiegészítők akár utólag is felszerelhetők a profilra, illetve a kabin külső, vagy belső üvegfelületére.

Hüppe Select Plus
Hüppe Select Plus
Hüppe Select Plus
Hüppe Select Plus