Mirage burkolat újdonság

A Ceppo di Grè által ihletett, ikonikus textúra, a harmonikusan szabálytalan kialakítású szürke terazzo kelt új életre az olasz MIRAGE – NORR 2.0 burkolat kollekciójában. Ez a sűrűn szemcsézett”ton in ton” design a mikroeffektek nagyszerű felfedezése, egy új javaslat a múlt jelenbe való kiterjesztésére.

Különleges hangulatával izgalmas kiindulópontja a kortárs burkolattrendek legújabb verziójának. A formátumok, a vastagságok és felületek innovatív megközelítése révén, révén a Norr 2.0 végtelen alkalmazási lehetőségeket kínál: padlók, falak és belsőépítészeti megoldások terén.

Sokoldalúsága magában foglalja a bel-, és a kültéri stílusok közötti párbeszédet, a vizuális, esztétikai és funkcionális folytonosságot a legigényesebb kivitelezésben és a legmagasabb minőségben.

A kollekció, 5 színben, ötféle lap-, és kétféle szemcse-mérettel készül, családtól függően 6, 9 és 12 mm-es vastagságban. Egy szín kivételével az összes többi árnyalat 20 mm-es, szárazon rakható, bármikor mobilizálható kültéri változatban is kapható.