Mirage elysian - időtálló burkolatok

Mirage legújabb burkolat szériája az Elysian sokoldalú felhasználási lehetőséget nyújt beltéren és kültéren egyaránt. Az Elysian az építészetben használt legismertebb kövek egyedülálló gyűjteménye, melyet a gyár fejlesztései révén a legmagasabb esztétikai szintre emelt.

Elysian az időtálló burkolat design

A burkolatcsalád bár minimalista megjelenésű, de kifejezetten gazdag felületi és anyagrészletezettséggel rendelkezik. A szériában finom, kiegyensúlyozott színeket találunk a kellemes, és meleg tónusú bézsektől egészen a modern, napjainkban igazán népszerű szürkés színekig. Így az Elysian tökéletesen beleillik a mediterrán hangulatú enteriőrökbe, de remekül összeegyeztethető a modern, minimalista stílussal is.

LoremFinom, kellemes árnyalatok, tükröződések és az ásványi anyagok harmóniáinak megjelenése jellemzi az Elysiant. A széria színei egymással kombinálva is tökéletesen működnek, azonban az Elysian elemei remekül kombinálhatók a Mirage egyéb szériáival is. A melegebb tónusú Elysian színek (Desert Stone, Mediterranea, Beige Catalan) kifejezetten jól működnek például a Norr széria legújabb elemeivel. A szürke, minimalista megjelenésű lapok pedig könnyedén párosíthatók a Wanderlust kiemelkedő szépségű nagy méretű burkolataival.

Saastal & Norr Grus
Desert Stone & Norr Öken
Gris Catalan & Wanderlust Agata Multicolor

Méret és felületválaszték

Az Elysian széria matt verzióban 30×60, 60×60, 60×120 cm-es méretben elérhető, selyemfényű verzióban akár nagyobb lapméretek közül is választhatunk: 80×80, 120×120 vagy akár 120×278 cm-es méretben is rendelhetjük valamennyi színt.

A kültéri felhasználás is megoldott, hiszen az Elysian valamennyi színe 9mm-es vastagságban, strukturált felülettel 60×120 és 120×120 cm-es méretben is rendelhető. Ha azonban lépőkőnek használnánk a kertünkbe, vagy tappancsos rendszerrel alkalmaznánk, akkor 2cm-es verzióban a 60×60, 60×120 és 80×80 cm-es verziókból tudunk választani szintén strukturált felülettel.