Panaria Glam, a színek energiája

Ahogy mi változunk, úgy változik velünk együtt az otthonunk is. Változik a stílusunk, az igényünk és a szokásaink…  Ahogy az érzéseink, úgy változnak körülöttünk a vonalak, formák, textúrák, mintha csak egy kaleidoszkópon keresztül néznénk a világot. Ezeket az érzéseket és változásokat közvetítik a PANARIA újdonságai is, a GLAM kollekció ultravékony dekorációi.  Elég egyetlen sarok, de akár egy egész szoba is megtölthető az új életérzéssel az új színekkel és az azok keltette életenergiával.

A világ legvékonyabb kerámia kerámia lapjai életteli színeikkel a falakat háttérképként borítják, minden környezetet dinamikussá tesznek – kihasználva a kerámia lap összes előnyét. Az ultravékony Glam burkolatok hatékony kifejezőeszközök a falfelületek megújítására, és elegáns festői szépségű felületekké alakítására.

A Panaria Glam dekorációs lapok 3,5 mm-es vastagságban, 50×100 cm-es méretben és 14 mintavilággal készülnek.

A GLAM burkolatok színe az idő múlásával nem halványodik, sem esztétikailag, sem minőségében nem romlik. Egyszerűen alkalmazható minden helyiségben, egyediséggel és személyiséggel ruházza fel azokat.

Az ultravékony kerámiák felülete nem kedveznek a baktériumok megtapadásának, szaporodásáának, tökéletesen vízállók és szigetelők. Egyszerűen, környezetbarát módon, tiszta vízzel tisztíthatók.

A kerámialapok exta vékonysága semmilyen korlátozást nem szab a felhasználásának, és tökéletesen alkalmazhatók más burkolatokkal kombinálva is, ha egy adott falszakasz szenem szab korlátozásokat, és lehetővé teszi, hogy tökéletesen illeszkedjen más, azonos vastagságú felületekhez, ha csupán egy adott falszakaszt szertetnénk dekorálni.