Sieger Design

A világ egyik leghíresebb designer stúdiója a SIEGER DESIGN, ami több mint 50 éve, családi vállalkozásként indult és melyet ma már az akkori alapítók két fia  Christian és Michael Sieger vezetnek.

A világhírű stúdió a legnagyobb brandek számára dolgoz ki egyedül álló márkakoncepciókat, illetve a lakberendezés változatos területének neves képviselői, köztük például a DORNBRACHT, TRILUX, CONMOTO, ALAPE, és a DURAVIT,  számára tervez termékeket.

A Sieger Design a kreatív formatervezésen túl, sokkal tágabb értelemben tekint  a designra, összefüggéseket kutatva és értelmezve annak a társadalomban elfoglalt ökológiai, gazdasági és kulturális kapcsolódási pontjait. A csapat szakértelmével átfogja az építészet, tervezés és design területét, különösen kifinomult technológiai kidolgozottsággal és sajátságos, egyedi stílussal téve összetéveszthetetlenné azokat.

A stúdió sikere a munkatársak különböző nézőpontjainak ütköztetésében, az adott feladatok más és más nézőpontból történő elemzésében rejlik.

A Sieger testvérek 2005-ben létrehoztak egy saját márkát,  a SIEGER BRAND-et  mely a lényegre törő gondolkodás és német precizitás mellett a nem egyszer meghökkentő szín- és formavilágával egyfajta mediterrán lendület is visz kollekcióik letisztult designjába.