A legmenőbb radiátorok

Mindegy, hogy fürdőszobába, nappaliba, vagy konyhába szánjuk őket, a legnevesebb designerek tervei alapján készülő radiátorok, a  legszebb és legizgalmasabb formákban melegítik és egyben dekorálják is a tereket. A különleges radiátorok feltárják a szépség és a komplexitás összhangját. Eredeti funkciójuk mellett térelválasztóként, fogasként, vagy akár polcként is rendezik az enteriőröket, miközben a hő számos aspektusát tárják az igényes vásárlóközönség elé.

ANTRAX – Serie T

Caleido - Bent

Egy finoman íves design mentén született Alessanro Canepa tervei alapján. Letisztult eleganciája, valamint  a pozitív és negatív ívei olyan fény és árnyék játékokat hoznak létre, amik miatt olybá tűnik, mintha  egy finoman változó tárggyal állnánk szembe, folytonosan megváltoztatva annak mélység érzetét ugyanakkor hangsúlyozva linearitását és egyszerű tiszta esztétikáját. A festett, hajlított alumíniumlemez radiátor vízszintes és függőleges verziókban létezik, köthető tisztán fűtési rendszerekre, de működik elektromos változatban, illetve a kettő kombinációjában is.

Az egyedi igényre a RAL skála szerinti színekben is rendelhető radiátorok 5200 mm-es szélessége  800, 1200, 1500,1800,2000 és 2200 mm-es magasságokkal párosul. Ez horizontális esetben természetesen a változó szélességeket jelenti, így minden rendelkezésre álló helyhez ideálisan alkalmazkodik.

Bent
Bent
Rude
Rude
Book and Booklet

Devon&Devon

Az olasz gyártó klasszikus vonalvezetésű design radiátorai, a stílus legszebb radiátorai közé tartoznak. A kimagasló minőségű fűtőtestek legfőbb jellegzetessége, hogy különféle változataik elektromosan és fűtésre kötve is üzemeltethetők, miközben törölköző szárításra is alkalmasak. Ez a funkció megjelenésükben is visszatükröződik, hiszen látványuk nem egy esetben a klasszikus törölköző tartók jellegzetes és  elegáns formavilágát képviseli.

Orion
Armonia
Baccus

Antrax

A desig radiátor szegmens egyik leghíresebb képviselője a vezető trendeket diktáló olasz cég. Radiátorainak megjelenése nem egyszerűen “csak” különleges – sokkal inkább egyedülállón merész és attraktív. A design viszont sosem öncélú, az Antrax formák mindig mondanivalóval és perfekt funkcionalitással rendelkeznek. Van, hogy a legegyszerűbb, hétköznapi tárgyakat gondolja újra radiátorként, és van, hogy a valóságtól elrugaszkodva meghökkentő alakokat álmodik meg.

Flaps
Pioli
Waffle
Android

Zehnder

A nemzetközi tervezőkkel dolgozó svájci design radiátor gyártó cég a ZEHNDER, évtizedek óta meghatározó alakja a piacnak. Formatervezett radiátorai változatos formákban, vertikális és horizontális vonalvezetéssel, több mint 700 színben választhatók. Kollekcióik közt akár olyan izgalmas variánsokkal is találkozni, mint a szögletes, hajlított, íves vagy döntött változatok.

Vitalo

Brem

Az olasz BREM radiátorok nem pusztán funkcionális tárgyak, melyek télen meleget sugároznak, hanem különlegesebbnél különlegesebb design plasztikák, amik teljesen átírják a radiátorokról alkotott eddigi elképzeléseinket. A felső kategóriás darabok, köszönhetően kiváló minőségüknek és extravagáns megjelenésüknek, ragyogó eleganciával illeszkednek az igényes épített környezetbe. Mind e közben a funkciókon túl, erőteljes érzelmek és érzések kiváltására képesek a formakultúra iránt elköteleződött vásárlók táborában.

Mintegy 80 féle színben, matt, fényes és fémes felületekben léteznek, köztük modellek, melyek elegáns króm és luxus  arany színekben is elérhetők. Csak hogy senkiben ne maradjon hiányérzet…

Cross Tricolor