Villeroy & boch - 2021 újdonság!

A VILLEROY & BOCH nagysikerű Subway családja 2021-ben látványos, innovatív változásokon ment át. A Subway 3.0 , nem más, mint a jövő fürdőszobája. A mosdók, kádak, wc-k fürdőszoba bútorok és kiegészítők minden egyes darabja elegns designnal és  környezettudatos módon szolgálja a fürdőszoba hosszútávú kényelmét. 

Mosdók

A Subway 3.0 mosdók designja vonalvezetésében a legtöbb kortárs jegyet magánviseli, úgy, mint az:

  • lineáris, geometrikus vonalak
  • vékony mosdófal
  • keskeny peremek
  • kis rádiuszok

 

A kényelmes használatról

  • mély mosdókagylók
  • széles oldalperemek gondoskodnak.

 

Izgalmas kettősség, a széles oldalsó peremek és a keskeny külső perem találkozása, amik így együtt, finoman lágy megjelenést nyújtanak a kollekciónak. A SUBWAY 3.0 legfeltűnőbb védjegye a hosszúkás túlfolyó, ami stílusában tovább lágyítja a dizájnt. A mosdók teljes szortimentje megjelenik, a kisméretű kézmosótól a dupla megoldáson át egészen a különböző szélességű beépített mosdókig.

Kád

A Subway 3.0 kádak a kimelkedő minőségű minőségű Quaryl® alapanyagból készülnek. Ez az anyag a fürdőkádakat nagyon karcállóvá és színtartóvá teszi. A rendkívül keskeny, mindössze 10 mm vékony peremű háttámasszal és a jellegzetes túlfolyóval ellátott fürdőkádak a kollekció összes designjegyét magukon viselve, egymással tökéletsen harmonizálva illeszkednek a fürdőszobába.

A fürdőkád innovatív kényelmi eleme a feltöltését biztosító új SilentFlow rendszer. Ennek köszönhetően a víz alulról, csillag alakban folyik a kádba. Így amellett, hogy nincs idegesítő vízcsobogás, a látvány sem utolsó.

wc

A kollekció prestige darbja a víztakarékos, szuper tiszta TwistFlush WC. A titok: a szabadalmaztatás alatt álló TwistFlush technológia az irányított vízörvény fizikai erejét felhasználva, egyedülállóan csendesen, ugyanakkor kiemelkedő hatékonyasággal öblíti le a WC szinte teljes belső részét

A kúpos kialakítású,csúcshigiéniás, perem nélküli, szuper sima falakkal rendelkező WC-n a szennyeződés nehezen tapad meg. A WC-nek mindössze 4,5 liter vízre van szüksége egy nagy öblítéshez, és csupán 3 literre egy kicsihez. Ezzel pedig egy négytagú család a maximális higiénia mellett, évente akár 19.700* liter vizet is megtakaríthat.

A CeramicPlus és az AntiBac felület 99,9%-al csökkenti a baktériumok elszaporodását, ami újabb nyomós érv a higiénia mellett. A bónusz pedig: a WC kefe végleg a múlt homályába merülhet…

bútor

A fürdőszobabútorok amellett, hogy otthonossá és szobaszerűvé teszik a fürdőt, a rendnek is elengedhetetlen zálogai. Változatos frontjai, és letisztult színei tökéletesen illeszkednek a kortárs design modern tereihez.

  • Taupe és a Cashmere Grey – lágy árnyalatok, természetes kisugárzás
  • Marine Blue és a Graphite – divat és báj
  • Arizona Oak, Nordic Oak, Kansas Oak és Stone Oak – kellems, puha fahatás


A frontokat elegáns alumínium és Volcano Black színekben kapható fogantyúk díszítik, bármilyen bútorszínnel és felülettel kombinálhatók, de akár teljesen monokróm designban is tarthatják a bútorokat. Az ujjlenyomat-mentes bevonattal ellátott fürdőszobabútor kollekció tárolóegységekből, oldalsó- és magas szekrényekből, nyitott tükrös polcokból és komódokból áll.