Villeroy & Boch Antao - a természet ihlette széria

LAz Antao a Villeroy & Boch legújabb kollekciója, melynek megalkotása során a kaschkasch tervezőpáros a természetet hívta segítségül, mint örök ihletforrást. A széria legfőbb motívuma a harmatcsepp tökéletesen tökéletlen formája, mely végigvonul a kollekció összes elemén. Valamennyi Antao terméket a természet által ihletett organikus, aszimmetrikus formanyelv jellemez. A kollekció darabjai által olyan belsőépítészeti terek hozhatók létre, amelyek a természetéhez hasonló esszenciákkal rendelkeznek: energizálnak, megnyugtatnak, kiegyensúlyoznak és megnyugtatnak.

Antao mosdók különleges formavilággal

Az Antao mosdóiban jelenik meg legmarkánsabban a szériára jellemző harmatcsepp vezető motívuma. A mosdók rendkívül természetközeli megjelenéssel bírnak, kissé aszimmetrikusak, mégis tökéletes harmóniát és egyensúlyt sugároznak. Az Antao kollekcióban különböző alakot öltenek az eltérő méretű mosdók, így képezik le a természetben is előforduló szabálytalanságokat. Ez a természetes aszimmetria rendkívül karakteres megjelenést kölcsönöz az egyes daraboknak.

A mosdótálak 40, 51 és 65 cm-es méretben rendelhetők, a beépíthető mosdók pedig 80, 100 és 120 cm-es verziókban érhetők el. A beépíthető mosdók ráadásul különleges átmenetet képeznek a hagyományos mosdók és a pultok között.

Természetközeli színek

A kollekció színeit is a természet ihlette. A már ismert fényes fehér és matt fehér kerámia színeken kívül matt fekete (Pure Black), mandula (Almond) és a kifejezetten az Antao szériához kifejlesztett reggeli zöld (Morning Green) színekben is elérhetők a kollekció elemei.

Tökéletes összhangot megteremtő villeroy & boch antao bútorkollekció

Az Antao bútorcsalád különleges összhangban van a széria kerámiáival köszönhetően a bútorok strukturált frontjainak és harmonikus színpalettájának. A szekrények a lágy, természetes, és modern minőségi festett felületek mellett meleg dió és méztölgy valódifa színekben rendelhetők. A természetközeliséget a pultos alsószekrények esetében a rendkívül elegáns, valódi Botticino márvány pulttal hangsúlyozhatjuk. A bútorfrontok esetében választhatunk a strukturált vagy a sima megjelenés közül (fa és festett felületben egyaránt), ezeket pedig kombinálhatjuk színazonos, vagy eltérő színű pultokkal.

Extra kiegészítőként kérhetjük a fiókok belső LED-világítását, illetve tetszőlegesen tölgy fiókrendszerezőkkel is kiegészíthetjük őket az egyszerűbb átláthatóság érdekében.
A széles méretskálájú alsószekrény választék kiegészül különböző magas és félmagas szekrényekkel, komódokkal, ami által növelhetjük a fürdőszobákban a tárolási lehetőséget. A bútorkollekcióhoz tartozó, a harmatcseppek formáját idéző Antao LED-világításos tükör érintésérzékelővel vagy extra opcióként intelligens ZIGBEE vezérlővel szabályozható.

Antao szabadon álló fürdőkád – a nyugtató fürdő tökéletes színtere

A kollekcióhoz maximálisan illeszkedő, finom aszimmetriát tükröző Antao szabadon álló fürdőkád megfelel a legszigorúbb ergonómiai és funkcionális követelményeknek. A kád a 60 %-os kvarctartalmú Quaryl® anyagból készül, ez által hosszú ideig megőrzi a víz melegét. Rendkívüli hőtartó képességének köszönhetően az Antao kád a hosszabb relaxációs fürdők tökéletes színterévé válhat.

 

A kád egyszínű – fehér, matt fehér szürke és a Morning Green – változatokban kapható. Emellett bicolor verzióban is rendelhető fehér belsővel és választható RAL-színű külső borítással. Választható extra funkció a SilentFlow kádtöltés is, vagyis a kád halk, alulról, csillag alakban történő töltése is.

Villeroy & boch antao, a komplett széria

Az Antao egy komplett fürdőszobai család: a mosdókhoz, bútorokhoz, és kádhoz egy teljesen új csaptelep kollekció is társul. A természet közelségét előtérbe helyező tervezési koncepció a csaptelepek organikus formájában tükröződik. Formaviláguk rendkívüli összhangban van a széria valamennyi elemével és tökéletesen kiemelik az ihletforrásul szolgáló harmatcseppek körvonalait. A környezet tudatosságra kifejezetten nagy hangsúlyt fektettek a csaptelepek tervezésénél, az Antao csaptelepek ugyanis az AirPlus és AquaSmart technológiáknak köszönhetően kifejezetten víztakarékosak.  A széria csaptelepei króm, szálcsiszolt nikkel és matt fekete színekben rendelhetőek.

Az Antao fali wc-k lágyan lekerekített vonalai szintén felidézik az egész kollekción végigvonuló harmatcsepp motívumot. Az innovatív TwistFlush technológiának köszönhetően ezek a wc-k is a környezet tudatosságot maximálisan szem előtt tartva születtek meg.