Bővült a Villeroy & Boch népszerű Finion kollekciója

A Villeroy & Boch egyik legismertebb és legnépszerűbb kollekciója, a FINION, számos újdonsággal bővült az idei évben, melyet előszor idén tavasszal mutatott be a német cég.

A modern kortárs design képviselő felsőkategóriás kollekció megállítja az időt a fürdőszobában, köszönhetően nemes anyagainak, elegáns formájának és a mindezekkel tökéletesen harmonizáló modern led világításának. Ezt a sikert kihasználva és a design továbbgondolva, idén tavasszal újabb színekkel, kombinációkkal, még szélesebb választékkal gazdagodott a gyűjtemény.

Mosdó

A TitanCeram-ból készült Finion kollekciót: pultra, falra és bútorra szerelhető, mindössze 6mm vastag, ultramodern mosdók alkotják. A méretskála a legkisebb kompakt 43 cm-es kézmosótól, a legnagyobb, 130 cm-es dupla mosdókig terjed, így minden fürdőszobába gond nélkül kiválasztható az ideális megoldás.

Kád

A FINION gyönyörű kádja, a szabadonálló Quaryl® kád a kollekcióhoz méltó, finom vonalakkal, és különösen karcsú,mindössze 15 mm vastag széllel büszkélkedik. A kádnak mind az anyagminősége, mind vonalvezetése lenyűgöző. Többféle változata létezik, a sima verzió mellett kapható krómozott, arany, vagy pezsgőszínű díszcsíkkal, vagy a kád aljába épített, fokozatmentesen szabályozható ledvilágítással szerelve. amely utóbbitól, a kád olyan, mintha egy fénytalapzaton lebegne.

Beépített led világítás

A Finion különlegesen szép és kifinomult világítórendszere az egész kollekciót áthatja, a bútoroktól a tükrökig, a mosdóktól a kádakig. A szabályozható fényerejű világítással minden esetben személyresazbhatjuk fürdőszobánkat, az aktuális funkcióknak és hangulatunknak függvényében.

Új szinek, új kombinációk

Igazi, nagy durranás a FINION látványában, hogy a termékek idéntől már kombinálhatók más TitanCeram kollekciókkal, úgy, mint az Artis, Collaro, vagy a Memento 2.0 pultra szerelhető mosdóival is, így bármikor az egyedi igényekhez igazodó, új és izgalmas megoldások alakíthatók ki. A Finion bútorcsalád színrendszerét a világhírű fiatal tervező, Gesa Hansen dolgozta ki, akinek nevéhez a VILLERY &BOCH leghíresebb színes designja, a ARTIS kollekció is kötődik.

A FINION új színei között a meleg – matt homokszín, olajzöld és éjkék – valamint ragyogó és intenzív fényes fekete árnyalatok mellett, az enteriőrtervezésben új távlatokat megnyitó, elegáns nyers tölgy szín is megtalálható.