Viszlát 2019, üdv 2020

Mozgalmas évvel zártuk az évtizedet, hiszen a 2019-es évben megannyi dolog történt Velünk.
Visszaemlékezünk a 2019-es év főbb eseményeire, melyek meghatározták a Caracalla Fürdőszoba Stúdió mindennapjait.

Szakmai workshopok

Ebben az évben rekord mennyiségű workshopot szerveztünk, melyeken a piacvezető fürdőszoba brandek gyári képviselői előtt lehetőség nyílt a hazai belsőépítész szakmának bemutatni a gyárakat, illetve azok újdonságait. A reggeli workshopok alkalmával többek között közelebbről is megismerkedhettünk a Kaldewei, a Sicis, a Laufen, a Villeroy & Boch, a Devon & Devon, a Hansgrohe, a Duravit és a Bette brandekkel, és azok innovációival.

Tanulmányutak, gyárlátogatások

Nem telhet el év szakmai tanulmányutak nélkül sem, 2019-ben pedig különösen sok lehetőségünk nyílt ellátogatni több piacvezető szaniter- csaptelep- vagy zuhanykabingyártó brand gyárába, bemutatótermébe belsőépítész partnereinkkel. Duravit, Laufen, Villeroy & Boch, Hüppe, Emco, Gessi – megannyi gyárlátogatás, megannyi szakmai eszmecsere, és természetesen rengeteg felejthetetlen pillanat és különleges élmény.

ISH Frankfurt

Idén rengeteg, a legújabb belsőépítészeti trendeknek megfelelő újdonsággal bővült a fürdőszobai termékek kínálata. Márciusban megrendezésre került Frankfurtban az ISH, a vezető brandek újdonságait felvonultató nemzetközi kiállítás, ahova természetesen mi is ellátogattunk:

Cersaie Bologna

A Bolognában megrendezett Cersaie, vagyis a piacvezető burkolatgyártók kiállítása és vására is rengeteg újdonsággal kecsegtetett idén is:

Bemutatóterem

Az ISH-n látott megannyi gyönyörű újdonsággal folyamatosan bővítettük bemutatótermünket is, ennek köszönhetően év végére nagy mértékben megújultunk.

Caracalla Design Days 2019

Természetesen 2019-ben sem maradhatott el a Caracalla Design Days, melyet az előző évhez hasonlóan most is a Bálnában rendeztünk meg. Októberben egy igazán futurisztikus, a Holdra szállás ihlette kiállítással mutattuk be a belsőépítész szakma és a nagyközönség számára a legújabb fürdőszobai termékeket.

Legnagyobb változásként 2019-ben elkészült megújult weboldalunk, melyhez egy frissített, új arculat is társul.

Sikeres és élményekben teli éven vagyunk túl, és reményeink szerint az új év sem alakul másként! 2020-ra szuper terveink és ötleteink vannak, reméljük Velünk tartotok az új évtizedben is!

Sikerekben gazdag, boldog új évet kívánunk!