Bette Air: új fogalom a zuhanytálcák világában

A BETTE AIR egy olyan újgenerációs zománcozott zuhanytálca, mellyel a német gyár világelsőként új fogalmat is teremtett: a zuhanycsempe fogalmát.

Forradalmian hangzik? Igen. Mert a BetteAir a design és az innovácoió ellenállhatatlan keveréke, egy olyan vizuális élmény amit a műszaki tartalom csak még magasabbra emel.
Tökéletesen és magától értetődő természetességgel integrálható bármilyen lakberendezési stílushoz – látványos, szembetűnő és megkérdőjelezhetetlen fókuszpont a fürdőszobában.

A pórusmentes felülete abszolút higiéniát biztosít. Modern vízelvezető rendszere kombinálja a tiszta formát az innovatív technológiákkal. Kifinomult élei a megjelenésén túl, egyszerűvé és hatékonnyá teszik tisztítását.

A zuhanytálca egy filigrán, láthatatlan keret segítségével közvetlenül a betonaljzatra helyezhető, és szükség esetén könnyedén el is távolítható onnan. Pont mint egy nagyobb méretű csempe. A rendszer egyszerűen, gyorsan és pontosan szerelhető, ami idő és költség megtakarítást jelent a tulajdonosoknak.

A 30 év gyártóI garanciával rendelkező zuhanytálca sorozat 31-féle színben és 8-féle méretben készül. További egyedülálló tulajdonsága az opcionálisan rendelhető betteanti-slip sense csúszásgátló felület.

De mitől más ez, mint az eddig megismert antislip felületek?

Betteanti-slip sense, a csúszásgátló felületek legújabb fejlesztése. Nem látszik, nem érződik. Sem kézzel, sem lábbal nem tapintható, mivel a mikrorészecskékbe rejtett súrlódási hatás csak a vízzel való érintkezéskor aktiválódik. Száradás után nincs észrevehető különbség a zuhanyzó vagy a kád felületének megjelenésében és tapintásában.